- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
simonjoe #29888 üzenetére
Hát én arra értettem hogy
Egyik helyen 38e Ft és 1év garancia
Másik helyen 40e Ft és 2év garancia (és esetleg lehet venni még évet)
Akkor én már biztos hogy meggondolnám és a 2éves garanciával vennémÉs nagyobb régebbi üzletek nem igen hiszem hogy ne intéznék el la garanciát, ha máshogy nem pénzvisszatérítéssel
És nem is beszélve az ettől drágább kamerák, nekem mondjuk rettentően rosszul esne hogy mondjuk egy 90e Ft-os kamera 13hónapba megadja magát, és olyan helyről vettem ahol csak 12hó garanciát adnak
Annak idején a Samsung tv-hez még lehetett venni +24hónap garanciát, 179e Ft-os tv esetén fizettem azt hiszem 14e Ft-ot
És úgy alakult hogy három és fél évesen élnem is kellet a garanciával, kijelzőt és tápegységet cseréltek a tévében
Fú el se hiszem, most volt 1 hónapja hogy 9éve használom a tévétVan az a pénz összeg ami megéri a hosszabb garanciát
(#29889) Debilon
Pozitív irányba eltérhetnek a boltok forgalmazók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen monitort vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest