Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tevez 122

csendes tag

Sziasztok ! Én most regisztráltam, nem vagyok nagy fórumozó, ezért előre is bocs ha valamit nem jól csinálok, vagy szabályt sértek nem szándékos.De érdekel a téma.Szerintem ez egy nagyon jó kis game. Szépen alakítható van hozzá tartalom bőven és még atomerőmű sem kell hozzá. Min grafikával még laptopon is elfut és egy kis ügyeskedéssel még szépíteni is lehet rajta. Egy hétig dolgoztam rajta de sikerült viszonylag élvezhető grafikát kiharcolnom egy minimális szaggatással. Több hasonló játékkal próbálkoztam, de mindig ott az fránya gépigény. De nekem egyenlőre csak egy réginek számító laptopom van. Amin a D11-es korszakig sok mindent tudtam játszani még komolyabbak közül is. Nem merek márkákat meg Játék neveket említeni.
    A verseny szimulátor játékok közül játszottam a mindenki által Istenített sim-mel, de sokat kell érte fizetni ingyen nem sok mindent ad, nekem annyira nem jött be. Játszottam az L-el kezdődő kis gépigényűvel szerintem az is jó de nem túl szerkeszthető. Meg van még a sok R-betűs azt nagyon szeretem, de a egy hosszabb pályán már annyira szaggat ha van rajtam kívül más is a pályán. Új gépre egyenlőre nem fútja, a régiekhez, mint PL.: G..2 és R07 pedig nem találok szervert. Írtátok feljebb azt a magazint érdeklődnék, hogy azt lehet-e még kapni. Érdekelne továbbá a STEAM-es verzió az 1.5.1-es ? Nekem egyenlőre nem az van. De ezen tervezek változtatni de egyenlőre nincs pénzem és a Multi rendesen működik a Steam -es változatban? Mert korábban vettem egy másik régebbi gamet a G..2-t és nem működött benne a Multi ezért visszatérítéshez folyamodtam.
    Én nekem más is a játék neve: Automobilista Brazilian Touring Car Classics ebbe már benne van a Drift is.
    Viszont valószínűleg azért mert ez nem a STEAM-es verzió nekem nem adja be Lobby a szervereket ezért nem tudok multizni. Tegnap csináltam egy sajátot arra tudtam ip-alapján csatlakozni és A1-kel versenyezni, de nem csatlakozott senki. Mondjuk ez az éjszaka közepén volt, addigra jutottam el odáig. Egy dolgot szeretnék csak normális játékosokkal versenyezni. Sajna az a tapasztalatom, hogy a kezdők sehol sincsenek, az atomerőművel működő nagy kockát pedig lehetetlen utolérni és ez sok embernek elveszi a kedvét.
    Bocs a kisregényért. Elől járóban ennyit később majd írok a modolásos tapasztalataimról.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés