- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Azt eddig is tudtam, hogy a suzuki gyenge anyagból van, de hogy ennyire:
Ma belém (ford fiesta '92) szaladt egy suzuki (2000-2002 évjárat) hátulról úgy rendesen. Azt hittem, hogy, na most szarrá tört a kocsim. Kiszállok, nézem, első pillantásra semmit sem látok. Egyben van minden, még a műanyag lökhárítóm sem repedt el. (2 mély karc volt rajta) A lökhárító alatti köténylemez hajlott be, ahogy leguggoltam megláttam. Kábé 15ezer a csere sztem. Bezzeg a buzuki! Mindkét lámpája összetört, a motorháztető kiflibe felhajlott, szerencséjére az első spoiler egyben maradt, csak egy helyen repedt be alul vagy 10 centit. Első ránézésre 150-200ezer kár...
Tanulság: örülök, hogy nem buzukit vettem... -
hobizoli
nagyúr
-
Blackmate
őstag
-
hobizoli
nagyúr
Ha viszont ezt erzed, es tudod kontrollalni, akkor meterekkel elobb megallsz, ami pl jol johet, hogy nem a zebra utan allsz meg, hanem elotte, vagy nem a Kamaz hatuljaban all egy osszetort autod, hanem mogotte sertetlenul, persze le kormanyozni, de ha nincs hova ''menkulni'', mert szembol jonnek, jobbrol meg pl fak vannak, akkor a hajadra kenheted.
Szoval jo dolog az ABS, de nem mindenhato, hogy akkor ugyis megallok... megallni megallsz persze azzal is - valahol.
hobizoli -
Joczeek
addikt
Az elektronikus blokkolásgátló rendszerek a kerekekre szerelt jeladók adatai alapján következtetnek a blokkolásra. Ha ez megtörténik, elektromágneses szelepek csökkentik, illetve korlátozzák az adott kerékhez jutó féknyomást, úgy, hogy végig megmaradjon a gördülés.Tehát nincs pillanatnyi csúszás sem.
Egyébként egyenesvonalú mozgásnál,száraz úton te is tudsz ABS hatásfokú fékezést produkálni,hiszen ilyenkor jól érezhető a csúszáshatár,csak egy kis
érzésre van szükség a lábadban.
De abban a pillanatban,hogy ezt egy kanyarban teszed,már nem fogod tudni
pontosan kontrollálni,hogy mikor fognak a belső íven levő kerekek blokkolni.
Ilyen szituban már nagyon jó az ABS jelenléte. -
hobizoli
nagyúr
-
Tul
aktív tag
Most nézegettem a kresszkönyvemet, nehogy hülyeséget írjak. Megtaláltam, ezért itt van:
A gépjármű fékhatása, ill. lassító képessége akkor a legideálisabb, mikor a kerekek még nem csúsznak teljesen, éppen a súrlódási ponton, kicsit csúsztatva, de nem blokkolva. Így az autó irányítható marad, biztonságos és hatékony megállást tesz lehetővé. Ezt a célt hívatott szolgálni az ABS is.
Akkor hogy is van ez?
Hozzátenném, hogy saját tapasztalataim is azt mutatják, hogy blokkolásgátló nélkül mintha jobban lassítana az autó. Szertintem ez csak azért van, mert mikor beletaposok a pedálba és az rezeg, ugrál, hülye hangokat ad ki, akkor elmegy a kedvem a fékezéstől
Szóval a sima fékrendszer mellett úgy érzem, hogy hatékonyabb, mert teljes mértékben az én uralmam alatt van, én irányíthatom. Ugyanezt a biztonságot nyújtó érzést nem érezhetem egy ABS-es kocsiban, mert ott aztán hiába nyomom, csak kerreg, durrog... Érdekes téma ez
-
bbchris
senior tag
Ha a tömítés akkor szerelői hiba lehet , mivel vacsi új volt a tömítés . Ja és mit mondjak még , állítólag a szerelők elmondása szerint volt egy kis gátrepedés amit meg is hegesztettek és rendesen le lett nyomáspróbálva és semmi gond nem volt így el is mentünk a szereléstől úgy kb 1800 km-ert gond nélkül . A vízpumpa csere után nem sokkal zutty tele ment az olaj vízzel . Ja és valami olyasmit is hallottam hogy ez már olyan motor ahol a motorolajat vízzel hűtik és a karterban vannak ilyen hűtőcsövek , amiket állítólag megnyomhattak mert szerelés után régi ikarusz hangja volt a motornak mintha a főtengely kalapált volna valamit . Még annyit erről a motorrol hogy ez vízszintes motor mivel az ülés alatt van . De legalább annyi lett volna abban a k*rva szerelőben ha nem tudja akkor ne vállalta volna . Most el lett véve a Toyota szervízbe ahol szakvéleményt adnak róla , ha szerelői hiba akkor biztos kiverem a dilit , mert ez nem zsiguli motor hogy pár ezerből megvan . Azért kíváncsi leszek hogy mi lesz a hiba , ha megjön az eredmény akkor azt közlöm .
-
hobizoli
nagyúr
-
rATdrAgOn
senior tag
-
fügike
senior tag
Nekem az öreg Clio-mban a hengerfej-tömítés volt átlyukadva, ott ment bele a víz az olajba. Két járat között szépen átmaródott a tömítés, és kész. De hogy mi köze a vízpumpának az olajhoz?
-
bbchris
senior tag
Véleményeket várnék ezügyben . Van egy Toyota típusú kisbuszunk ami benzinmotoros . A lényeg hogy szerelőnél volt vízpumpa cserén , utána csöpögött egy helyen a motorolaj , azaz nem jól szereltek valamit majd utána mikor visszavittük és állítólag kicserélték a vízpumpát másikra , lám nagy öröm most már nem folyik az olaj sehol sem . Majd miután elmentünk vele úgy kb 20 km-t utána egyszercsak zutty , a motor teljesítménye erősen lecsökkent és telement a motorolaj a hűtővízzel , és a motor pedig gajdeszra ment a víztől . Hol mehetett bele víz a motorolajba és hogyan lehet hogy olyan hamar belement a víz , mi mehetett tönkre , és mi köze a vízpumpának a motorolajhoz ?
A kocsi típusa Toyota Previa 2,4 GL -
hobizoli
nagyúr
-
Blackmate
őstag
Ki milyen akksit hasznal? Melyik a legmegbizhatobb? Ha van ilyen ....
Spec nekem suzukiba kellene, es elegem van, hogy 2 evente cserelgetem -
hobizoli
nagyúr
-
rATdrAgOn
senior tag
... ezert kell kellokeppen megvalasztani a sebesseget es a kovetesi tavolsagot.

Amugy meg csatlakozom ahhoz, hogy az ABS nagyon jo dolog, csak bele kell kalkulalni azt, hogy bizonyos esetekben jelentosen megnovelheto a fekutat - bizonyos korulmenyek eseten akar meg sem lehet vele allni(!).
Igaz, nekem a vasamban nincs ABS... ne is legyen.
-
hobizoli
nagyúr
-
Szeke
senior tag
-
illusiON
őstag
hát ha a cliot pörgeted meg akkor állat vagy
eszméletlen magas a sulypontja sztem... de lényegébe nem rossz gép, pedig renault 
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Szeke
senior tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Szeke
senior tag
-
illusiON
őstag
hát azér az elég durvex... nemtom, lehet hogy félrenéztet a mutatót

-
_Volkovy_
nagyúr
Az hogy lehet,hogy a múlt héten 184km-t sikerült megtennem,egy fél tank benzin felhasználásával?
Ennyit eszik,ha állat módjára megyek vele?Huha. -
_Volkovy_
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
-
illusiON
őstag
135-ről enm f goja meg, akkora suródása van a komoly dragsterguminak is... ha 135-nél 1 mp alatt megállna a kcosid akkor a féktárcsád hiába fujnád megehetnéd levesnek, a kerekeid lenne a rántottkaja, és desszertnek a gumikat is elfogaszthatod...
-
törölt tag
-
hobizoli
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Az ABS,amikor ezerrel beletaposva a fékbe,a fékpedál elkezd ijesztően rángatni,és 135-ről megfogja a kocsit a vonal előtt?
-
fügike
senior tag
Annyit szeretnék megemlíteni, hogy vagy 2 éve vittek sztrádán Veszprémből Debrecenbe egy Skoda Fabia kombival, amioben az azóta beszüntetett 1.4MPI motor van. Hárman ültünk benne, és 150-ről úgy gyorsult, mint a kisangyal, 165-ig. Onnan meg sehova. Ezért szerintem nem ott van a motor teljesítményének vége, csak le van szabályozva a motor, hiszen a nagyobbakat is csak el kell adni valahogy!
-
Norbertpower
aktív tag
Na valaki azért scak ért hozzá anyit hogy meg mondja hogy vazee ez kibír x km-ert az meg kétszeranyit....
És egy upp!!! -
Norbertpower
aktív tag
-
hobizoli
nagyúr
Nem tudom, mert meg sosem kelett vennem, pedig evek ota dizellel (is) jarok
hobizoli -
Norbertpower
aktív tag
Upp (mert sűrgős lenne!!!)
Csak kb kéne valami infó....
-
Norbertpower
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy menyi km-ert megy el egy noname porlasztócsúcs és egy bosh porlasztócsúcs egy 2.4-es td BMW-ben....
A kérdés azért mert jelentős az ár különbség!!!!
Előre is köszi a segítséget....
Üdv: Norbertpower -
neduddki
nagyúr
HI!
Rememl meg ez ervenyes: Bővebben: link
udv
neduddki -
JoHnni
senior tag
Üdv!
Vki meg tudná mondani mennyibe kerül most egy átírás? -
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
rATdrAgOn
senior tag
Hmm... nekem is kb ennyi vege, pedig 1.4 72LE (nem injektoros
) 
Igaz, nem is ronyo... fosszilis szar citroen amiben szar a szelepszarszimmering
(Amugy meg ne hajszold, foleg 6000 kornyekeig nem, mert nem szereti... ha tudod tartani a ~4000-et az jo neki... amugy is ennel a fordulatszamnal van a teljesitmenycsucs altalaban... nyomatekcsucs meg ~3-3500-nel
)
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
-
Szalma
őstag
(Túl a nyomaték- és teljesítmény-csúcson nem várható, hogy toljon még egy kicsit. Ettől a géptől ez elég tisztességes egyébként... Fújd keményebbre a gumikat 1-2 tizeddel, akkor könnyebben fog gördülni, akát 165 is lehet a vége, de megállni azt nem fogsz tudni rendesen ilyen kemény kerekekkel, készülj!)
Szeretettel:
Szalma -
_Volkovy_
nagyúr
-
Szalma
őstag
-
a_tesz
Korrektor
milyen kocsi? vagy az is ott van az adataidnál a konfigon belül?

szerk: amúgy meg azért nem megy többet, mert ennyit bír a motor. az áttételek azért vannak a váltóban, hogy el tudj indulni, meg gyorsítani is lehessen, de 161nél már annyi erő kell a légellenállás legyőzésére meg a sebesség megtartására, hogy ennyit bír a motor.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Azt mondjátok el nekem,hogy a kocsink végsebessége miért 160?
Értem ezalatt azt,hogy négyesben 6000-et forog,ötösben 5000-et,de az istennek se megy 160-161 fölé,akármilyen hosszú egyenesben sem..
Mindegy,hogy hányan ülünk benne,vagy milyen tele van a tank,minden körülmények között ennyi a vége. -
Szalma
őstag
-
klepto
addikt
-
Szalma
őstag
-
klepto
addikt
Miután a fenti képet feltettem ide a PH!-ra, küldtem egy levelet a Renault Hungaria KFT-nek, ugyan azzal a kérdéssel, hogy mi látható a képen.
Mésnap munkaidőben válaszoltak, de türelmet kértek, hogy ők az ügyfélszolgálaton nem tudják, hogy mi ez a kép, de továbbítják a kérdésemet egy illetékes személynek. Ma megjött a válasz, de nekem kínai. Bemásolom ide a levelet, és kérnék valakit, hogy fordítsa le emberi nyelvre
'' Tisztelt x y úr!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Dacia gyárban rögzített képen kataforézis
fürdő látható, mely alapozó, korrozió védő felületkezelést jelent!
Reméljük válaszunkkal elégedett és segítségére lehettünk!
Tisztelettel:
Dacia Ügyfélszolgálat''
Mi az a ''kataforézis'', és mennyire hatékony, vagy elavult korrózióvédő eljárás? -
zsoltee10
addikt
-
hobizoli
nagyúr
-
zsoltee10
addikt
-
klepto
addikt
Köszi a jükívánságokat, remélem tényleg nem lesz vele sok bajom, és beválik
Ha így lesz, akkor min. 10 évig nem lesz gondom kocsivásárlásra 
Egyébként a kocsira 6 év átrozsdásodás elleni garit adnak, ami nekem picit kevésnek tűnik, viszont az bíztató, hogy ez az alvázra is vonatkozik, 6 évig nem is lehet hozzányúlni a gyári alvázvédőhöz (az üregeket meg valami viaszos anyaggal is feltöltötték)!
Egyébként amit mondtál a galvanizálással kapcsolatban, az nekem újdonság volt! Én a Fiatokról bírtam hasonló infóval. Volt egy 89-es Tipom, az tényleg nem rohadt! Bár ha jobban belegondolok rohadós Renault-ot eddig csak Renault 5-ösben láttam eddig
[Szerkesztve] -
rATdrAgOn
senior tag
Nem tuti, de eleg valoszinu... legalabbis francia fosoknal '85-86 ota szokas az, hogy az alapozas alatt galvanizalt a kasztni... szerintem ma mar kozel sem akkora tetel. Az, hogy az opelek miert rohadnak, aztat en kerem nem tudhatom... franciaknal '86 utan nem nagyon jellemzo a rohadas, csak akkor ha meg volt torve a kocsi. A korabban gyartott autok nagy resze viszont 6-7 ev utan elkezd bimbozni.

Apropo, Dakora mennyi atrozsdasodas elleni garit adnak? Ha nagyon sokat, akkor valszeg az alapozo alatt van meg galvan is.
Amugy meg gratulalok a vashoz, legyen vele sok oromed! -
klepto
addikt
Vagy te, vagy én nem értek valamit!
Ez a kép gy Dacia alapozását mutatja, nem egy pl. Citroenét!
Azt mondod, hogy amelyik autót ezzel a módszerrel alapoznak, az tuti, hogy Galvanizált? Lehetségesnek tartod ezt egy ''5000 eurós'' autó esetében is? A galvanizálás régen nagyon drága, és nem elterjedt eljárás volt. Mára már egy alap dolog lenne? (ha igen, akkor az 5-6 éves Opelek pl. miért rohadnak?) -
rATdrAgOn
senior tag
Ez a fenyezes elotti alapozas egyik fazisa, azt szoktak merulofurdoben vegezni

(Amugy meg nem kell aggodni, az alatta levo vas mar galvanizalt, tehat ha a festes lemegy alapozo ala is, de a galvan ep marad, akkor nem fog rohadni... nekem is csak ott rohad a fosszilis szar citroënem ahol a galvant is ledurtak rola
) -
klepto
addikt
-
Szalma
őstag
-
Szalma
őstag
-
klepto
addikt
-
Szalma
őstag
-
klepto
addikt
-
Szalma
őstag
-
klepto
addikt
Itt egy kép:

Valaki elárulhatná nekem, hogy tulajdonképpen mi is látható a képen
Ez egy galvanizálás, alapozás, vagy a külső fényezés művelete? -
Attis1982
tag
Hello.
Van Zoldkartyas ismerosod? Akkor menj el es vedd le a kiegyenlito tartaly fedelet jarasd a motort es merjetek meh a HC ertekekt benne. ( picit beledugod es egy rongyal kb leszigeteled). Ha novekszik a HC akkor tuti hengerfejes! DE cska ha szamottevoen novekszik. -
hobizoli
nagyúr
Ugy, hogy a hengerfejtomites vagy hengerfej repedt, ekkor nagy nyomasu gaz a resen at bepreselodik a vizkorbe.
hobizoli -
Norbertpower
aktív tag
-
rATdrAgOn
senior tag
-
Norbertpower
aktív tag
-
Tul
aktív tag
Az, hogy nem habos, az mindenképpen pozitív, a feketeség már nem anniyra

-
hobizoli
nagyúr
Ha leveszed a hutokiegyenlito sapkajat, a viz nem bugyoborekol ahogy jar a motor?
hobizoli -
Norbertpower
aktív tag
-
Szalma
őstag
(Sajnos nem elég jók ezek a részecskeszűrők (kiszűrik a jól látható, de kevéssé ártalmas (de ártalmas!) részecskéket és marad a jól megérdemelt picike)... De végül is mindegy, a végén úgyis mindenki meghal, de addig élvezzük a büdös, többé-kevésbé elégetett szénhidrogéneket...
)
Szeretettel:
Szalma -
hobizoli
nagyúr
-
zsoltee10
addikt
-
zsoltee10
addikt
már régi a hsz-d de azért reagálok rá.

a boxerünkben olyan kulcsszerkezet van, amiből, ha 0 állásba áálítom a gyújtással együtt leveszi a világítást is. parkolófényt úgy lehet, hogy egy pöcköt be kell nyomni a kulcs mellett, és -1 állásba fordítani a kulcsot, majd itt szintén ki lehet venni, és van parkolófény. egyébként a ráindítózás ellen is véd.
szerk: utána vettem észre, hogy hobizoli is írta, de sebaj. szal az új autókban már ilyen zár van.
-
Tul
aktív tag
Erősen lehet
Na megyek aludni, majd holnap nézegesd végig a tanácsoltakat
Aztán csak jönnek a többiek is és megoldjuk. Milyen kár, hogy itt nincs ''alkalmazásmegosztás indítása'' és már bütykölhetnénk is helyetted...
<-- És még te látod bitekben a világot...
-
Norbertpower
aktív tag
-
Tul
aktív tag
Be kell valljam, nem akarok hülyeséget mondani, nem volt soha dízelem, nem nagyon kenem mi a pálya vele
Járó motornál nézted? Mert akkor amit fújtatott ki az az úgynevezett kartergáz volt (ha egyáltalán van ilyen dízelnél, de miért ne lenn
) -
Norbertpower
aktív tag
-
Tul
aktív tag
Csak hülyültem, tudom nem gúnyolódsz
Nem tudnám megoldani a beépítést a hosszú rudazat és a farmotor miatt.. -
Tul
aktív tag
Jó, ventit felejtsd el, máshol járt az agyam
Ha habos az olaj, azt könnyen észre fogod venni, ne félj. Nem az a fasza sűrű kence lesz (melegen egyébként sem dermedt), fehéres színt fog kapni. Ha letekered a szelepdeklin az olajbeöntő kupakját, annak az alján is fehér, párás, nyálkás, habos mittoménhogyleheteztleírni réteg lesz. Pontosabban reméljük nem lesz
-
Norbertpower
aktív tag
-
Tul
aktív tag
Amúgy, kezdem alakítgatni a gépet
Favorit gyújtás, ültetem meg az elejét, warbi karbi is van már... Majd egyet gyorsulunk, csak gúnyolódj, nagyot fogsz égni

-
Tul
aktív tag
Skoda árban máris vittem

-
Norbertpower
aktív tag
-
Tul
aktív tag
5-ös váltót skodába valaki nem akar nekem eladni?
[Szerkesztve] -
Tul
aktív tag
Várjuk

-
Norbertpower
aktív tag
-
Norbertpower
aktív tag
Full leengettem úgy két hete az egész vizet és újra tőltöttem fagyállóval !!!
Ja és előtte kivettem az egész hűttőt és átmostam az egészet csövekkel mindennel!!! + kikaptam a termosztátot(szép rozsdás színű volt de lábaska és próba szépen mocorog tehát műxik!!!
legalább egy valami jó!!!
Reggel megkuksizom!!! -
Tul
aktív tag
A ventire fújj kontaktspray-t

-
Tul
aktív tag
Gondolom az olajat megismered a víz tetején. Ezt persze hideg motornál nézd. Ettől könnyebben észrevehető, sokat eláruló teszt a nívópálcán megragadt olaj állaga is: ezt üzemhőmérsékletű motornál vedd ki (azért állítsd le, csak legyen jól megjáratva közvetlenül előtte
), ha habos az olaj, akkor hengerfejes (ha valaki írta ezt előttem, akkor sorry
). -
Tul
aktív tag
Színtiszta sosem marad, de a rozsdabarna már gyanús
Lehet, hogy valami a hűtőrendszerben tropára ment. Nem tudom ez a te kocsidban melyik ponton milyen alkatrészt jelent, nekem a skodriban a légtelenítő cső alja volt kiritkulva, ezért engedte a vízet a lábtérhez
-
Norbertpower
aktív tag
-
Tul
aktív tag
Ne ijedj meg, hátha csak valamelyik csővel van gond
Még egy ellenőrzési pont, hogy meggyőződj a hengerfej, ill. a tömítés épségéről: ha már odavan, akkor a hűtővíz tetején oljfoltot láthatsz. Na akkor tuti gond van. Nálam a skoda itt bukott le. -
rATdrAgOn
senior tag
Jaja, valszeg ez lesz... bar, szerintem nyitott rendszeru hutessel rendelkezo autoknal is van tulnyomas a hutorendszerben valamennyi (ui, a kiegyenlito tartaly fedele is zart elmeletileg, a tobbi meg egyszeru fizika). Tehat, ha leveszi a kupakot, akkor ugyi csokken a nyomas -> felforr a viz. En inkabb jaro, meleg motornal kinyitnam a kiegyenlit tartaly kupakjat es beleszimatolnek - ha nem azt az edeskes fagyallo szagot erzem, hanem a kipufogo gaz szagat, akkor tuti hogy hengerfejes lett a vas. Meg meg kene nezni, hogy levett kupaknal bugyborekol-e a tartalyban a folyadek...

Mondjuk nekem nem szabad lecsavarni a kiegyenlito tartaly kupakjat meleg motornal... ugyanis a fosszilis szar citroen bx-ben a hutorendszer hatarozottan tulnyomasos, raadasul a radiator ele van bekotve a tartaly, de az nagyon pinduri (talan 6-7 dl viz fer el benne).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- NBA és kosárlabda topic
- iOS alkalmazások
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval a sima fékrendszer mellett úgy érzem, hogy hatékonyabb, mert teljes mértékben az én uralmam alatt van, én irányíthatom. Ugyanezt a biztonságot nyújtó érzést nem érezhetem egy ABS-es kocsiban, mert ott aztán hiába nyomom, csak kerreg, durrog... Érdekes téma ez

eszméletlen magas a sulypontja sztem... de lényegébe nem rossz gép, pedig renault

És egy upp!!!
)

)