- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gerner1
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz
czanga #65076 üzenetére
Szia én pár hónapja fejlesztettem fel a suzukimat. Nekem ezek lettek beszerelve [kép]
A kalaptartóba lett betéve. Az első 2 db (10cm) hanszóró pedig maradt gyári. Ezt akarom majd még cserélni. Mert magasabb hangerőn a jobboldali nincs a helyzet magaslatán most kb az első kettő 40%-on szólnak a hátsókhoz képest.
Egyébként ahoz képest hogy 23 000 Ft-ba fájt összesen nekem mindennel együtt, nagyon jó lett. Pl az új Vitara (ezzel van legnagyobb tapasztalatom) gyári hangrendszere egy kalap kaki ehez képest.
Ha Vác környékén laksz vagy jársz szívesen megmutatom.Egyébként a Pioneer első 2 hangszóród 100% hogy nem gyári.
Amióta nekem ez a fejegység van azóta jobb a rádió vétele is. Nekem előtte egy egyszerű LG fejes volt bent és beraktam a Pioneert már az sokat dobott a hangzáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Black & Decker töltőt keresek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest