- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
godlada
csendes tag
válasz
kriszpontaz #3735 üzenetére
Szia!
Próbáltam képeket készíteni a hibákról.
A raszterképek jpg-k, 24 bitesek.
A kijelöléseknél lehet látni a felső két képen h mikor ráviszem a szálkeresztet a tárgyra, akkor máshol is megjelenik ugyan az a tárgy a rajzon. Vagyis ott jelenik meg, ahol igazából lennie kellene. Vagyis megmaradt egy korábbi pozíciójában is. Az alsó két képen meg nem jelenik meg a test, de ha kijelölöm, akkor ott van.
A harmadik hiba meg a rossz pozíció. Ez is egy csoport volt, aminek minden elemét elforgattam egy pont körül bizonyos szögben, de valami miatt a csoport egyik elemét nem úgy mutatja, ahogy kellene. De lehet látni szaggatott vonalakat, ami a helyes pozíciója lenne.
Elég hülyén fogalmaztam, de talán érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest