- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung SCX-4200 papírfelszedő henger csere
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem hűtő hűtő
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
Sziasztok!
Metál kék 2007-es vw passatra milyen pasztát ajánlatok (pontos típus, esetleg link), amit tisztára mosás után fel lehetne vinni rá egyszerű pamutronggyal (vagy mit ajánlatok?).
Előre is köszi a valászt.
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz gabberthehun #1525 üzenetére
jó reklám...
mi is castrolt használunk, talán gTX van benn.Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz #00809728 #1385 üzenetére
azt elfelejtettem említeni, hogy én nem szoktam/tudok photoshoppal jól szerkeszteni...
azonban a sárga lájonra arany színre festett felni...
a fekete, ezzel a króm színű ''kerettel'', szvsz nagyon babán mutatna a citrom autóhoz.
esetleg egy tűzpirost kéne megnézni, attól függ mennyire vagy merész...
valaki aki ért photoshophoz nem unatkozik???Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
-
Kicker
őstag
válasz Viktor0610 #1365 üzenetére
nem láttad még a teleshopos reklámot ahol a galambok teleszarják a kocsit??? horst fucks a vs platinumot ajánlja...
izzókészletet felesleges venni... én a helyi autóalkatrészesnél potom pénzért vettem izzókat... vagy a doboz miatt veszel készletet?Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz #00809728 #1255 üzenetére
valszínű visszamegyek és legalább egy 10-est visszakérek... ha megnézi látja hogy nagy különbség nincs az előző és a ''javított'' állapot között...
a színnel meg az a baj, hogy ilyen szín nincs. külföldi auto, és MO-n már volt javítva a karosszéria, és azok az elemek más árnyalatúak...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
hi
elvittem a kocsit festetni egy pofához, mivel egy rozsda pötty volt a bal hátsó kerék felett. /10 éves zöldes-sárga tigra/, illetve a jobb ajtón egy régi sérülést rosszul javítottak /túl vastagib/és kirepedt az anyag... 15ezerért megcsinálták úgy, hogy a jobb ajto olyan mintha hólyagos lenne, a rozsda foltnál meg elüt a szín... kérdem én, nem lett volna egyszerűbb az egész elemet lefújni? az asszony majdnem kinyírt mikor meglátta a kocsit... most szarban vagyok.... csinálok majd fotót, de ehhez a faszhoz nem viszem vissza a kocsit... vp megyében tudnátok ajánlani valakit?Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
helo
érdeklődnék hogy a rozsda ellen mit lehet tenni? karoszériás megcsinálja? mennyiért? megéri?
opelon van egy 2cm átmérőjűroszdafolt a hátsó kerék fölött... sajnos garázst nem látott a kocsi, az elmúl 4 évben...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER