Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit, játékprogramok 1994-1995-ben
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Petyyyyy #49529 üzenetére
Annyi hibát találok, hogy a szellőző rácsra történő bedugás után, mivel a szétnyiló rögzítő kis klip nem az illatosító tartó tövétől indul, így kb. 5 milliméterrel eláll/kiáll a befujú síkjától.
Nekem ez nem gond, mivel én nem a befújóra tettem, mivel a BMW i3 könyöklője alatti nyitott tárolóba van egy rögzítési lehetőségem.Megjegyezném, hogy a neten drágábban láttam ezt a terméket, mint az említett kertészetben, így szerintem jobb mindenképp elmenni az Oázisba, egyrészt anyagilag, másrészt, mivel ott ki is vannak téve az illatminták, ezért normálisan ki tudod választani a neked tetsző illatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Home Assistant 5W fogyasztású Mini PC okosotthon központ (Raspberry pi, ipari PC, NAS)ingyen Foxpost
- Eladó Specialized HRXC kerékpár
- Dahua IP digitális kamera rögzítő, Nvr újszerű
- Ctek Yuasa Ycx 5.0 akkutöltő, akkumulátor töltő és karbantartó eladó
- Áron alul Teljesen Új Artisan eszpresszó kávéfőző gép 5 év garival!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest