Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pardise
senior tag
válasz
Formaster #35436 üzenetére
És akkor essek neki a kereskedőknek aki lehet hogy tényleg nem tehet róla? Javítás ha nem lesz jó akkor ajtó csere szerintem. Egyből nem akarok ajtó cserét, mert azt is ki tudja hogy szerelik össze. Új ajtóba át kell tenni a hangszórót elektronikát üveget burkolatot tükröt stb. Ki tudja hogy ezeket hogy raknak össze.
Egyébként javításnal mit kellene flexelni illetve miért sérülne a galvan? Laikus vagyok sajnos ezekhez.
-
Formaster
addikt
válasz
Formaster #35436 üzenetére
Hozzá teszem, hogy nem arról van szó, hogy nem lehet ezzel a tudattal együtt élni, de azért vesz az ember szalon autót, hogy ne kelljen. Én használtan vettem az autómat az alábbi hibával, egy óra hagyta karc, alapozóig hatolva. Emiatt eszméletlen jó áron kaptam az autót és a mai napig így van, lassan 5 éve. Ha lesz rá időm megpróbálom lejavítani, de egyenlőre annyira sem zavar, hogy időt szenteljek rá. Ott van és kész, de ha le fogom javítani azt tisztességesen akarom csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- Politika
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Google Pixel topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- További aktív témák...
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest