- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumb
senior tag
Az Ignis tükre mindent kibír?
[link]
-
Dumb
senior tag
Az egyik legjobb hang forrása. Vajon beférne egy SL55 motorterébe?
[link]
-
Dumb
senior tag
Motorcseréről ezt találtam. 2005.03:
* forgalmi engedély másolat,
* a beépítésre kerülő motor származási igazolása (adásvételi szerződés, forgalmi engedély, stb.),
* 2 példányos műszaki dokumentáció (csak hajtóanyaga változás esetében szükséges),
* nem gyári típusváltozat létrehozása esetén szakértői intézmény vizsgálati jelentése – a jármű környezetvédelmi osztályba sorolásához,
*
* az eljárási díj befizetését igazoló bizonylat.
+ a regadó különbözet, gondolom.
A csúcs egy 1.6-os Corolla GTi motor lenne, váltóval, féltengelyekkel a Micrába. Nagy fékekkel persze -
Dumb
senior tag
válasz
!Overdose! #119 üzenetére
Akkor honnan tudják, hogy nem szennyez az autó? Minek egyáltalán, ha nem mérik. Azt sem értem, a dízelt minek kell szétpörgetni, a mienket is meghajtották, úgy hallottam. 2.5 TD. Aut. 3800 fölé soha nem forgatjuk, de 5000-ig is elmehet akár. 6000-ig van skálázva, nincs piros sáv
-
Dumb
senior tag
Lehetséges-e egy autóban a motor csere? Milyen papír kell hozzá? Pl. 1,0-es Micrába 1.3-as Micra motort, vagy vmi izmosabb 1.3-as motort beapplikálni
Az új vizsgánál mindig nézik az összes számot, úgy tudom (motor/alváz) ezért a fekete csere gondot jelenthet :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest