- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
válasz
LamaCube
üzenetére
Természetesen le van tiltva az alaplapi. Nekem Platinum Pro-m van, és ott magán a hangkártyán csak a három hangszórókimenet van, az összes többi kimenet/bemenet külső kezelőegységen. A végén már azt gondoltam, hogy ezzel van valami fizikai gond, de az utolsó pillanatban csak elkezdett működni a mikrofon.

Kár, hogy ennek az amúgy jó kis hangkártyának már nulla a hivatalos supportja.
-
Korcsii
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
utoljára XP alatt próbáltam, de ott simán....
viszont:
mit lehet akkor tenni, ha a legújabb drivert nem tudom újratelepíteni, mert azt írja, hogy nem volt restartolva egy driver telepítése óta.... volt... 5x is, de semmi...
talán kékhalált kaptam telepítés közben, vagy nemtudom, el kellett mennem a gép mellöl, amikor elősször telepítettem... mire visszaértem, csak egy hibaüzi fogadott, hogy a win súlyos hiba után állt helyre (vagy nem is tudom mit is írt pontosan)...ötlet? szerintem a creative ezt eltárolja valahol a registry-ben, mert közben eltávolítottam az eszközkezelőn keresztül, és újraraktam a win update-ről, majd restart, de még mindig nem engedi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest