Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz degec #6988 üzenetére

És hány gépnek a jelét küldöd át a konnektoron?? :F

Mert nálunk nekem is külön netbook, a páromnak is külön notebook, mellette ha elszaladok WC-re, akkor viszem az iPad-et, (amin meg nincs is vezetékes háló).... ;]
    A telefonokról már ne is beszéljünk... :N

Ha egy gép van, akkor meg minek router?? Direktbe bedugod a "kanócot", aztán had szóljon... :C

Nem rossz dolog ez, de szerintem tényleg csak akkor van előnye, ha az ember nem akarja/tudja bekábelezni a házat és egy géphez oda kell vinni a vezetékest, vagy esetleg a net sz@r helyen jön be a lakásba, akkor így elvinni a routerig, hogy az meg optimális helyen legyen a Wifi sugárzás szempontjából...

Arról nem beszélve, hogy a 80Mbit/s sebességet bőven túl lehet lőni ideális esetben még a névlegesen 300Mbit/sec -es kártyákkal is, nemhogy esetleg ezekkel az új 450Mbit/sec-esekkel..

És a lényeg: Jó lenne végre kiforrott dolog lenne az, hogy a tápot is vezeték nélkül kapja a gép, mert én még a dugvillát is lusta vagyok átdugni, pláne a HDMI-t bedugni a netbook oldalába, nemhogy még plusz egy valamit dugdossak amit már nem is lenne muszáj.. :P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés