Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
Bönce: Hát OK: Ti tudjátok
4850-nel megy a fullhd élsimitás nélkül, de kimaxolva...
akkor nálam mit mehet?
(ugyanis a hűvös idő, és az oldalventi miatt visszarántottam a Bömbimet 3,4GHz-re, és 800/1000-re a vögéát ahogy Péterem tanította)(#12250) nixx-21: megvárom ,ebből hogy jössz ki, baze
Péterem.Riszpekt! meg az alkoholá
"Üríccs sünt!!!" ej ezt mintha már mondtam...ő hallottam volna valahol
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #12252 üzenetére
hamár kiírtad, akár ide is linkelhetnénk, nem?
Péterem: amit mondtál a nV és Stift-ről, 2en már mondják, hogy van valóság alapja...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz subaruwrc #12252 üzenetére
privi? lufaszt!! mondom hangosba!! NCOREE!!!! maxal jön papi modik jöhet a tiltás
Üdv.: fnIX (Tag), Pontok: 345, Arány: 5.297 Fel: 315.7 GB Le: 59.6 GB
jelenteni 345 pontom van....500 egy emghívó....karácsonyra kapsz egyet mert akkor leértékelik elvielg 50-re addig pont összejön 500 és vezske is goyrsan 10-et....
mellesleg emeltdíjas smsel is lehet pontokat szerezni h a küldesz emeltdíjas SMS-t akkor kaphatsz meghívót
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
WesTM
őstag
válasz nixx-21 #12250 üzenetére
Nem mondok semmit. Csak annyit, hogy az esztergomi bazilika harangházába tennék a fejedet egy fél órára...
-Zk-:
Subaruwrc:
nixx-21: Remélem ezért (A felhasználó jogait az Alapelvek durva megsértése miatt ideiglenesen felfüggesztettük!) hátralévő idő( 730nap 12 óra 5perc) kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
úúú ezen beszartam megint
de nehogymá csak fél órára, vaze...tegyék be egy komplett déli harang-hang-orkánra azkell a népnek
bence: akkor menj át, és lincselted meg magad a Stiftes topicban kereseik a hír szerzőjét
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
hagy ne mondjam hova raknám én a te fejedet....
mellesleg buzi is vagy mert az nv-s shiftes dolgot is tőlem tudod.....:fuck
amugy én TCM-en hallotam MO legnagyobb NFS-es oldalán...ott emg azt mondták valami külföldi fórumon egy csávónak akinek 4870X2ese van összeomlik a játék az 5-6. pályánál , meg h az AMD már dolgozik a hotfixen
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
subaruwrc
félisten
látom lincselés van készülőben. épp ideje aludni.
byby. -
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #12258 üzenetére
szeva257:..szameg!
260: egy HSZ-en belül kapásból ellentmondtál saját magadnak. gratulálok
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz subaruwrc #12258 üzenetére
kis hugyos...már beszart xD
amugymeg szeva szép álmokat a csajszikáddalnem tudtad h néha skizo vagyok?
-dehogyis miért beszélsz hülyeségkeet bence?....na te velem ne kezdjél el veszekedni te csak egy hang vagy a fejmeben...xDXD[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
kölcsönös
szeva Big Píít
vigyázzatok magatokra, és Alkoholá" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #12232 üzenetére
na már ott is vagyok, de nem tudok még csatlakozni a szabadsághoz
-
nixx-21
őstag
jézusom ZK te mekkora egy zsírkocka vagy egyelek meg nem kapsz mostantól ingyen punc!t
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #12264 üzenetére
nem vagyok meglepve...tudtam, de direkt nem szóltam
a TFW-ben viszont lehet így komázni, ha jól tudom...hmm(#12265) nixx-21: mért? eddig kaptam? vmiről lemaradtam sztem
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12266 üzenetére
msn lassítja de az PH nem mekkroa kis szottyos gay vagy
nem kaptál? ejj pedig küldtem minőségi 16+ os csajszikat mondtma h örsön keressék a jócsávót ugylátszik nem találtak meg BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHHÁÁHÁH XD
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #12266 üzenetére
őő már a történetben tartok ott de hogy csatlakozni tudjak még meg kell csinálni pár dolgot, ganjanál van valamilyen módon 2 flash meghajtó amit oda kéne adni a gépész nek, és elv utánna már lehetne csatlakozni a freedomhoz
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #12267 üzenetére
nem vagyok msnképes most. ennyi
kettő: én tőled biztos nem kaptam semmit. arról tudnék. gondolom én legalábbis
nameg csoda lenne ha te adnál nekem csajt268: ha minden flashdrive-ot odaadsz a technikusnak, akkor beléphetsz hozzájuk? ezt nemis tudtam
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #12269 üzenetére
msn en odaadom holnap a csoda térképemet
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12269 üzenetére
ezen mi oan csoda? szerzek neked csak vannak bizonyos elvárásaim
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #12270 üzenetére
Bence: jah, köszi. Akkor ink nem kell
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12272 üzenetére
pedig mien háremed lenne áztákurvá
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #12272 üzenetére
A dolog ott kezdődött, hogy miután a Freedom banda mindent megcsináltatott velem (épp csak a wcmosdót nem takarítottam ki nekik) a Főnök benyögte, hogy jó gyerek vagyok, de most még hiába is kérem, nem vehet fel tagnak, menjek békével. Gondoltam sebaj, nyilván majd később találkozom további Freedom tagokkal, akikkel szépen folytatódni fog a tagfelvételem. Ehhez képest már a játék vége felé jártam, de az utamba kerülő Freedom harcosoknak nem akaródzott sem megismerni, sem felajánlani a csatlakozást. Később segített Lotterfeld Boholy a fórumban, hogy tévúton jártam: a Freedom bázis utáni Agroprom elárasztását követően nyomban vissza kellett volna fordulnom, és újólag jelentkezni a főnöknél. Hát ez igazán logikus.
utolsó 3 sorban van a megoldás megyek elárasztom az agropromot, nekem kell az az exoskeleton
http://www.ejfelkapitany.hu/stalker2.htm
olvasd el, lehet még a patch nélküli verzióval nyomták, de kínszenvedés lesz az a ruha[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #12274 üzenetére
milyen agropom elárasztása?
nagyon rég játszottam veleBence: kibirom
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12275 üzenetére
oxigén mien állat és mennyit eszik 100-on?
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #12275 üzenetére
le kell jutni az agropromi csatornarendszerbe, és annak a végén, ha az kész, utánna vissza kell menni a szabadsághoz.. nah megyek jó8
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baaaazdmeg......PhysX hajtja az NFS-ben a dolgoakt ..... miéééért?
-
westcoastog
veterán
n ez az kurva jó apámat vitte a mentő bassza meg ez a tetves kurva élet
egész nap 2x hányt most meg 3madszorra is de 1 jó nagy adag vért, utána annyira volt magáná hogy visza tuggyon inteni vagy jelezni hogy még megvan
szétbaszok valamit, legalább ma tuttam volna nyugodtan aludn, aha persze[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #12279 üzenetére
ejjj papi =/=/ ez semmiképpen sem pozitív dolog
de ienkor nem nagyon lehet mást mondani fel a fejjel!
-
Bluegene
addikt
[link] tudom nem vigasz de hátra jobb kedvre derít a muzsika
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
No-kia
addikt
ha tudsz vmi plusz infót, akkor írd le, remélem semmi komoly
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
westcoastog
veterán
válasz nixx-21 #12280 üzenetére
meglesz remélem nem történt semmi nagyon komoly, telefon itt van a zsebbe várom hogy anyám sms-eszzen mi a helyzet..
(#12281) Bluegene : otthon meg hallgatok mihelyt lehet, a muzsikának mindíg örülök!
(#12282) No-kia : minden képpen írok, de nem akarok ördögöt festeni a falra de én már réges rég felkészültem a legrosszabbra is... -
Bluegene
addikt
válasz westcoastog #12283 üzenetére
reméljük felvidít
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
törölt tag
válasz westcoastog #12283 üzenetére
A legjobbakat kívánom apudak, ránk számíthatsz.
-
nixx-21
őstag
baszki elvielg azéret nme meg ynállam a shift mert RC van fent és nem a végleges......=/ msot tölthetem le a végleges 7-et eddig meg votlam elégedve az RC-vel is no mind1....
-
westcoastog
veterán
valakinek nemkell 1 nyamvadt ps2?
-
subaruwrc
félisten
bahhhh a 2 órás táncpróba bahhh. holnap matekdoga, meg német felelés pfeeeejjjj.
-
- = Zk = -
félisten
hát sztem kudarc a shift
csalódtam benne.... az irányítás kész halál sztem.
egyéb vélemény aki próbálta?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #12291 üzenetére
új kedvenc szavam: részsokszög.-
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #12292 üzenetére
necopass mester. le se töltöm. még mindig nem kaptam fajentos torrentet
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #12294 üzenetére
ahova én tudok linket, az regisztrációs sryde télleg car sztem... de próbáld ki teis ha tudod
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12292 üzenetére
sjana nem tudom win7RC-n nem fut =/=/ de estére fent lesz a végleges....
meg faszopó bátyám msot megkért h szerkesszek videót....sikeresen elbaszta a délutánom ( közbe itt áll melletem és olvassa)westC: van win 7 loader amivel meg tudod kerülni
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #12297 üzenetére
nálam W7 RC 7100-on fut ó je
hajrá
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12299 üzenetére
nekem neeeeem valmairét nem indul el....... mind1 ugyis ért már a végleges win7...
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- DIGI internet
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest