Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti20
tag
Konkrétan a fogyasztás valahogy egyik gépemnél sem érdekelt, de pontosan mit jelent, hogy több textúrázó és fejlettebb UVD??
És még amit elfelejtettem megkérdezni. Játék közben nem szoktam nézni, hogy mennyi az fps érték meg ilyenek, az a 10% különbség mennyit számít játékokban? Szabad szemmel észre lehet venni vmi különbséget?
És számomra a lényeg: a 4670-nel jobban járnék-e, mint a 3850-nel? -
JJános
addikt
Tagadom, hogy valaha is volt nekem más, mint ATI!

Az ATI kártyákba bele szeretnem egy pillanat műve volt. Megláttam, megszerettem. Meg elhívtam randira, és már a gépemben van. Jól belecsavaroztam.
Jól tudod nvidia fóbiám lett.
[ATIvsNvidia]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi