Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- 20230101_102713676_iOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
"Érzéseim szerint, ennek a VGA-nak 3300Mhz-es Core 2 Duo, vagy Athlon X2 kell, hogy teljesen kihajtsuk belőle az utolsó fps-t is. Tehát egy megrángatott E4500, vagy E5200 úgy 3Ghz felett szükséges a kari maximális használásához.
Kihajtja egy E2xxx-es proci is, de nem teljesen, és mint azt Aggregátor kolléga is mondta egy E2xxx szériás procival alacsonyabbak a minimum fps-ek, még ha az átlag fps változása nem is szembetűnő pl. egy E2180, és egy E6700 tükrében"Itt ki is ütközik, hogy a Core 2-es processzorok 2 MB L2 alatt eléggé veszítenek a teljesítményükből. Szerintem nem feltétlenül szükséges a 3.3GHz-es C2D, mert a PH!-s CPU-VGA párválasztóban is írták, hogy a 3GHz-es C2D már a 4850-hez is bőven jó, nagyobb L2-vel még a 4870-hez is. Én nekem ebből az jön le, hogy 2.7-3Ghz-es C2D is elég lehet a 4670-hez. Athlon X2-ből 2.8 GHz-től felfele ugyanígy.
(legalábbis szerintem.) Én szvsz nem nagyon hinnék a 3DMarknak, mert mindkét VGA-gyártó valamennyire optimalizál rá, hogy több pont legyen, bár ez inkább az NV-re jellemző. Játékok alatt kellene megnézned a teljesítményt 3 majd 3.3GHz-en (jelenlegi FSB mellett 1-gyel vagy 2-vel csökkented a szorzót és ki is jönnek az órajelek). De ez már csak tipp. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(legalábbis szerintem.) Én szvsz nem nagyon hinnék a 3DMarknak, mert mindkét VGA-gyártó valamennyire optimalizál rá, hogy több pont legyen, bár ez inkább az NV-re jellemző. Játékok alatt kellene megnézned a teljesítményt 3 majd 3.3GHz-en (jelenlegi FSB mellett 1-gyel vagy 2-vel csökkented a szorzót és ki is jönnek az órajelek). De ez már csak tipp.