Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
rdi
veterán
Senkit nem érdekelnek ilyen régi dolgok...
na min1. megoldottam a hangot is, vettem átalakítót :) -
rdi
veterán
már biztos túl vagytok a problémámon: a fenti kártyesz ntfs-ben ad, a tévém meg pal. Így aztán nincs szín. Ujabb driver megoldás?? Vagy ez a tévé kimenet miatt lehetetlen?
-
The_Tom
senior tag
-
carlito
csendes tag
Majdnem siker. Az új driver felmászott, de elsőre semmi nem változott. Aztn feltünt, hogy az Eszközkezelő szerint 4 (!) monitor van a gépen: 1 PnP monitor (ez a display) és 3 default monitor. Miután ezeket leirtottam, újraindítottam, és sikerült a TV kimenetet beizzítani. A gond csak annyi volt, hogy nem tudtam felbontást állítani, az alap 1024*768 meg nem fér ki a tévére.
Egy újabb újraindítás után aztán minden vissza a régibe, és sajnos nem is sikerült többször összehoznom a dolgot, hiába ismételtem meg azt amit korábban csináltam.
Ennyire sz*r lenne a driver? -
carlito
csendes tag
Hello!
A következő a gondom. Adott egy Compaq EVO 610c laptop a fent említett kártyával. Az S-Video kimeneten összekötöm a TV-vel, de sehogy nem tudom értelmesen kirakni a rá a képet.
A kábel és a TV biztosan OK, mert ezeket használom a az asztali géppel is, igaz abban Gefoce 4 MX440 van.
A beállításoknál képtelen vagyok aktiválni a TV-t, csak második monitort akar kezelni, ha Fn+F4-el dobom ki képet, akkor egy fekete fehér valami jelenik meg balra-fel csúszva (nyilván azért mert monitorként akarja kezelni).
Ötletek?
Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest