Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
T4ch1k0ma #8288 üzenetére
"...Ide be kell szúrnunk még egy fontos információt. A szükséges fordulatszámot jelen esetben nem RPM, vagyis fordulat/perc alapon mérjük, hiszen a ventilátorok különböznek egymástól, más a minimum, és más a maximum fordulatszámuk, más az indító feszültség nagysága, és még sorolhatnánk a különbségeket. Pont ezért a szabályzás százalékos alapon történik, vagyis az adott ventilátor 0 és 100 százalék közötti értékein mozoghat. Ezek azok a százalékos értékek, melyekbe a BIOS-on keresztül mi is beavatkozhatunk, különböző határértékeket meghatározva...."
Ez egy a PWM vezérlés működését leíró cikkből egy rész.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
T4ch1k0ma #8046 üzenetére
A memóriákon tényleg nem szokott minden esetben hűtés lenni, de az említett hűtőhöz adnak süniket szóval ebből a szempontból nem lesz baj a tuningal. A VRM-ekre mint ahogy az a videón/képeken is látszik rálóg a hűtő borda és az Arctic is ad rá bordát és rá is teszik (ezt is látni a videón). Itt egy kép amin látod, hogy hol helyezkednek el a VRM-ek és ha megnézed a videót akkor láthatod, hogy oda raknak bordát. Az hogy mitől megy ez 100°C főlé, rejtély, de szerintem valami ott a hőmérséklet kijelzéssel nem stimmel, mert én nem tudom elképzelni, hogy azok kibírnak ekkora meleget és még működnek is közben. (Bár lehet, ha rosszul tudom javítsatok ki.)
(#8047) szasanyi: Amikor ilyen vadul teker a venti akkor már vissza vette az órajeleket és a feszt a kártya vagy azok is load értékeken mennek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- DXRACER Prince L gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő