Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
amit tervezek,az majd valamikor évvégére egy I5-2500K lesz majd,a hozzávalókkal együtt,tetszik a Sandy,csakhát sokba' van...sajna az én mostani cuccom nem igazán fejleszthető,mert egy 4magos proci szerintem már pénzkidobás lenne ebbe,végülis az e7300 jó kis proci,előnye,hogy keveset eszik,alapfeszen megy most 3.2-n,nem melegszik...és végülis főleg a látvány miatt kellett az új kari,nem az ordenáré FPS miatt,a lényegi külömbségnek úgy mondhatnám,hogy ugyanazt kapom,mint a 4850-el,csak fullra téve a játékot...jó példa pl.a crysis2,amit szintén feltettem maxra,stb,és első osztályúan megy a dolog.
Amire szükségem volt,hogy ne csak mediumon menjen a full HD..és erre tökéletes a dolog.Emiatt nem olyan fontos a procicsere sem,nem utazok úgymond ordenáré sebességre,biztos sok marad így a kártyában,de ezt ki tudom kompenzálni azzal,hogy maximális látványra törekszem
És ez nagy dolog már eleve.
Egyébként nem kell még a 48-asokat sem leírni,igenis még full HD mellett is van létjogosultságuk,semmiből nem lesz diavetítés azzal sem.Csakhát itt a külömbség,hogy amit az tud medium-high állásban,azt a 6850 tudja very high-élsimítás,stb mellett
És kevesebbet is fogyaszt nyugalomban-terhelve is,és sajna a villanyszámla sem mindegy.
Multiban meg,ha úgyis a produktum számít,úgyis lejjebb veszi az ember a minőséget,bár itt is többet lehet ugye megengedni.
És számomra nagyszerű dolog,hogy végre az Unreal engine mellett is lehet ATI karival élsimítást eszközölni...sokat dob még azért full HD-n is ez,a 4850 nem támogatott ilyet,bár bírni se nagyon bírta volna.
FC2-t majd lehet teszek fel,úgyis kimaradt,megvettem akciósan,de még ki sem próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Assetto Corsa Rally
- Futás, futópályák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vicces képek
- Arc Raiders
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És ez nagy dolog már eleve.