Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz szasanyi #9803 üzenetére

amit tervezek,az majd valamikor évvégére egy I5-2500K lesz majd,a hozzávalókkal együtt,tetszik a Sandy,csakhát sokba' van...sajna az én mostani cuccom nem igazán fejleszthető,mert egy 4magos proci szerintem már pénzkidobás lenne ebbe,végülis az e7300 jó kis proci,előnye,hogy keveset eszik,alapfeszen megy most 3.2-n,nem melegszik...és végülis főleg a látvány miatt kellett az új kari,nem az ordenáré FPS miatt,a lényegi külömbségnek úgy mondhatnám,hogy ugyanazt kapom,mint a 4850-el,csak fullra téve a játékot...jó példa pl.a crysis2,amit szintén feltettem maxra,stb,és első osztályúan megy a dolog.
    Amire szükségem volt,hogy ne csak mediumon menjen a full HD..és erre tökéletes a dolog.Emiatt nem olyan fontos a procicsere sem,nem utazok úgymond ordenáré sebességre,biztos sok marad így a kártyában,de ezt ki tudom kompenzálni azzal,hogy maximális látványra törekszem :) És ez nagy dolog már eleve.
    Egyébként nem kell még a 48-asokat sem leírni,igenis még full HD mellett is van létjogosultságuk,semmiből nem lesz diavetítés azzal sem.Csakhát itt a külömbség,hogy amit az tud medium-high állásban,azt a 6850 tudja very high-élsimítás,stb mellett :) És kevesebbet is fogyaszt nyugalomban-terhelve is,és sajna a villanyszámla sem mindegy.
    Multiban meg,ha úgyis a produktum számít,úgyis lejjebb veszi az ember a minőséget,bár itt is többet lehet ugye megengedni.
    És számomra nagyszerű dolog,hogy végre az Unreal engine mellett is lehet ATI karival élsimítást eszközölni...sokat dob még azért full HD-n is ez,a 4850 nem támogatott ilyet,bár bírni se nagyon bírta volna.
    FC2-t majd lehet teszek fel,úgyis kimaradt,megvettem akciósan,de még ki sem próbáltam...

Új hozzászólás Aktív témák