Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
scaleo
csendes tag
válasz
pete_21
üzenetére
Köszi a linket megolvasom.
Az adott hibákról olvastam a topikban de úgy látom hoy ezek mind játék közben adódtak.
Ettől függetlenül dobhatja a hibát egyéb alkalmazásoknál is bár az igénybevétel más mint egy jól feltrimmelt játéknál.
A szelekciót megértettem bár most az ár a "fontosabb".
Pláne annak tükrében, hogy én alapvetően nem játékra használom hanem dolgozni fogok vele.
No persze azért lesz játék nem véletlenül ez és ilyen kártya
A hosszabb garancia az jól jön ha hosszú pl eladáskor esetleg bár nem vagyok egy sűrűn cserélgetős a mostani is szépen itt áll a gépben 5 éve és csak annyi volt vele a dolog, hogy évente kifújtam levegővel oszt teszi a dolgát.
De mára viszont már kevéske de hálás vagyok neki az eddigi hűséges munkáért.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő