Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nekem jövő júniusban éri el a 3 évet, de akkor lehet, hogy akkor szedem csak szét, így ha már írtad hogy nem volt sok kosz persze függ ez attól is mennyiszer használtad intenzíven mert én pl 8 hónapja egyáltalán nem gépeztem talán egy két hsz-t írtam.
Nem tudom,most dilemmázok.
Nem szeretnék egyenlőre belekezdeni egy olyan szerelésbe minek a folyamatát nem ismerem, ahhoz eléggé féltem a 40 ezres kártyát.Ez a gondom
Előző kártyám egy 4850-es volt Asus nagyon megvoltam elégedve vele rendkívül strapabíró volt igaz kicsit más felépítésű volt már ami a hűtőt illeti de ott csak azt a kis műanyag burkolatot kellett leszedni illetve a kétpólusú ventilátor csatit és már is egy kis ecsettel letudtam portalanítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest