- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
kovsol #21625 üzenetére
Ne sarkíts! Nem beszélt senki sem az egész cikkről, hanem egyetlen kardinális megállapításról. Természetesen nem várható el, hogy minden stepping után elvégezzék ismét az összes tesztet, de hát nem is ezt írtam.
Ha a cikkíró így gondolta, hogy lehetséges, hogy nem általános érvényű a megállapítása (lásd az idézet), akkor legalább a pro & kontrában ne emelje ki, mert sokan el sem olvassák az egész írást, csak megnézik az összegzést, és ilyenkor születhet olyan téves feltételezés, mint amit én is produkáltam.szerk: csak offba rakom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest