Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nem, ennek ilyen néven kell lennie. Eszerint nálad nincs.
Csak azok veszik összehasonlítási alapnak a defaultot, akik nem értenek a VGA-teszteléshez (és igen, elég sokan vannak), ilyen eredményekkel nem érdemes foglalkoznod. Készíts maxos teszteket, aztán kérj meg valakit, hogy 4 magos procival csináljon ugyanilyeneket, az már számítani fog.alibaba78: Nagyon nagy tévedésben vagy. Ha baj van a rendszerrel (rossz tuning), azt a maxolt beállítások sokkal hamarabb kidobják, mint a defaultok. A kb. pontszám eltérése nem biztos, hogy hibát jelez, mert már egy RAM-időzítésbeli eltérés is más eredményt fog produkálni.
Két azonos processzort még lehet így összehasonlítani, de két különbözőt, főleg egy 2 és egy 4 magost, nem szabad! A VGA-t maximumra kell terhelni ahhoz, hogy biztosan meglegyen a kihajtási szint az említett tesztprogramokban (persze úgy nehezebb villogni akár egy i7-tel is
). Ez főleg azért okosabb, mert játékokban is magas grafikai minőséget használsz (gondolom én legalábbis, ha már HD5-os karid van, mert én a 4870-nel is csak úgy játszom). Aki nem tájékozódik megfelelően, és hanyatt-homlok rohan 4 magos procit venni, mert azt hiszi, attól gyorsabb lesz a gépe, játékokban azt fogja látni, hogy csak kidobta a pénzt (roppant kevés kivételtől eltekintve). Szóval én azért is szólok a default tesztek ellen, nehogy oktalanul megkárosítsuk fórumtársainkat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Ez főleg azért okosabb, mert játékokban is magas grafikai minőséget használsz (gondolom én legalábbis, ha már HD5-os karid van, mert én a 4870-nel is csak úgy játszom). Aki nem tájékozódik megfelelően, és hanyatt-homlok rohan 4 magos procit venni, mert azt hiszi, attól gyorsabb lesz a gépe, játékokban azt fogja látni, hogy csak kidobta a pénzt (roppant kevés kivételtől eltekintve). Szóval én azért is szólok a default tesztek ellen, nehogy oktalanul megkárosítsuk fórumtársainkat.