Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
miresz
üzenetére
Akkor már megint a teszt téved, mint a múltkor. Bár azt már megszoktam ha rólad van szó, és nem neked van igazad akkor mindig a másik a hülye illetve a teszt a xar.
(lásd:battlefield3, 6850vs6870, msi vs sapphire)Egyszerűen nem értem ha valaki állít valamit, és azt egy külsős teszt is igazolja akkor miért kell az ellenkezőjét mondani. Tévedni emberi dolog, de olyan nehéz ezt beismerni?
Egy hivatalos teszt, ahol azonos körülmények között műszerrel kimérik a kártyákat csak nem téved. Mi az hogy a valóság mást mutat? Látod ha netán nem neked van igazad, akkor egyből a teszt a rossz.
-
válasz
miresz
üzenetére
Ha meg van huzva a 6870, akkor kitolja a 2GB VRAM-ot szerintem. Nekem a Skyrim 13 grafikai moddal elfogyasztja az 1GB-ot (alapban nem, a hiresztelesekkel ellentetben; Afterburner szerint sehol sem kell 850MB-nal több), de nem a kartya a szük keresztmetszet.
Persze, hogy jobb egy 6950-es, de nagyon függ az artol is nyilvan. Idoallosagrol meg ne beszeljünk, miközben jön a 7000-es sorozat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest