Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dik

őstag

válasz gordonfreemN #16551 üzenetére

Beleültetted az agyamba a bogarat ezzel a kábel dologgal. Találtam ezt az irományt nem épp a legújabb de talán mondhat valami jót.
    http://pcworld.hu/kerulje-el-a-monitor-csapdat-20070816.html
    Az iromány alján vannak a csatlakozók ezek közül nekem a középső van a kábelen DVI-D single link(ránézésre megegyezik). A giga 6870 vga hátulján könyv szerint van DVI-I és DVI-D. Ha a DVI-I-be teszem a kábelt ezt a DVI-D kábelt akkor lesz kép de nagyon későn és nincs módom felbontás állítani nem engedi(ez így belegondolva elég érdekes párosítás). Ha viszont a DVI-D-be teszem a vga-n akkor nincs kép (gépet nem indítottam újra a kábelcserék között remélem ez nem probléma). Lehet nekem ez a régi kábel (2006 vett monitoré) nem jó? Milyet is kellene akkor vennem hogy jó legyen? Kissé elvesztettem a fonalat a kábelek között? :B
    Persze aki más is jártas ebben a témában kisegíthetne, hogy melyik is lenne a jó! Mert lehet nem is a kártyával van a baj hanem a kábellel.
    Boltban ahol voltam erre nem hívták fel a figyelmem hogy nem mindegy melyik a jó (gondolom fogalmuk sem volt róla több féle létezik).
    Elnézést érte, hogy kissé hosszúra sikerült az irományom de próbáltam leirni a gondom remélem nagyból érthető voltam.
    Válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák