Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Beleültetted az agyamba a bogarat ezzel a kábel dologgal. Találtam ezt az irományt nem épp a legújabb de talán mondhat valami jót.
http://pcworld.hu/kerulje-el-a-monitor-csapdat-20070816.html
Az iromány alján vannak a csatlakozók ezek közül nekem a középső van a kábelen DVI-D single link(ránézésre megegyezik). A giga 6870 vga hátulján könyv szerint van DVI-I és DVI-D. Ha a DVI-I-be teszem a kábelt ezt a DVI-D kábelt akkor lesz kép de nagyon későn és nincs módom felbontás állítani nem engedi(ez így belegondolva elég érdekes párosítás). Ha viszont a DVI-D-be teszem a vga-n akkor nincs kép (gépet nem indítottam újra a kábelcserék között remélem ez nem probléma). Lehet nekem ez a régi kábel (2006 vett monitoré) nem jó? Milyet is kellene akkor vennem hogy jó legyen? Kissé elvesztettem a fonalat a kábelek között?
Persze aki más is jártas ebben a témában kisegíthetne, hogy melyik is lenne a jó! Mert lehet nem is a kártyával van a baj hanem a kábellel.
Boltban ahol voltam erre nem hívták fel a figyelmem hogy nem mindegy melyik a jó (gondolom fogalmuk sem volt róla több féle létezik).
Elnézést érte, hogy kissé hosszúra sikerült az irományom de próbáltam leirni a gondom remélem nagyból érthető voltam.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest