Hirdetés
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beri
addikt
Olyan is lehet, hogy eleve nem jön ki elég kraft a tápból. A cserekártya meg kevesebbet fogyaszt. Sőt, simán lehet hibás a lap is. Inkompatibilitás nem létezhet.
Jim Tonic: Milyen lap és milyen VGA?
csucsbicep: Ugyanazt kérdezném tőled is, amit Jim Tonictól.
[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
Ugyanazzal a lappal játszottam órákon át egy 6600GT-vel, míg egy 4850-essel vagy szemetelt, vagy meg se nyikkant. Lapot cserélték gariban, minden hiba nélkül működött utána.
Mindenesetre még mindig a kártya az elsőszámú gyanúsított.csucsbicep: Nem 16x-os a kártya. Az úgy más tészta.
Jim Tonic: Még mindig azt mondom, hogy az egyik nem volt 100%-os. Nem létezik, hogy nincs olyan ember, aki 5770-et használ olyan chipsettel szerelt lapban.
[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
///Krisz\\\
senior tag
Össze tudnád írni, hogy mi a hiba és most hol tartasz a megoldásában? Mert elolvastam az eddigi hsz-eidet a topikban, de nem nagyon értem a dolgot. DVI-vel nem megy és D-SUB-al pedig megy? Melyik csatlakozóba és milyen DVI-t kötöttél?
Egyébként ha nem jutunk dűlőre itt is megtudod kérdezni.
[ Szerkesztve ]
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
zoleeno1
veterán
Arra még nem gondoltál, hogy ha kipróbálod másik monitorral/másik konfigban és ott is ugyanezt a hibát produkálja, akkor gariztatod? Nem feltétlenül kell a gyártót szidni 1 esetleges hibás darab uram megbocsáss user error miatt Nem tom milyen monitorod van, de biztosan van itt saját topikja PH-n, talán ott vesd fel ezt a gondot, hátha...
de mondok jobbat, ha GV-R687OC-1GD-d van adok érte 30-at
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
nyilván néztem az adatlapodat, de az előbb még nem láttam ott... de nem feltételezem, hogy most írtad be, biztosan elkerülte a figyelmemet nem figyelsz, azt mondtam, hogy ha másik monitorral is ezt csinálja, akkor vidd a gariba. De nem akarok feszültséget gerjeszteni, félre ne értsd, látom hogy úgysem lehet meggyőzni
Lord Vader: lol
szerk: én is félve vettem meg (használtan, 2.5 év garival) a GV-R687OC-1GD-et, mivel gigával télleg csak a baj van mostanában és nem csak a video karik terén. De úgy voltam vele ha nem ok valami gariztatom és cseréltetem Sapphire-re. Hála az égnek nekem 1 jó darab jutott, semmi gond vele (eddig... kopp-kopp )
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Beri
addikt
Ja, most nézem csak, te vagy az a tag, aki több mint egy hónapja jár ide ugyanazzal a hibával, hátha valaki megtávgyógyítja a cuccát látatlanban. Még mindig nem megy a fejembe, hogy érhet meg ez ennyi bosszúságot. Van garancia mindenedre (gondolom), tessék érvényesíteni. Ha ennyi idő alatt nem mentél semmire, ezután sem fogsz. Vagy add el a kártyát a fenébe, én meg majd elmagyarázom a boltosnak, hogy márpedig ez így nem kóser.
Azt meg csak te mondod fos az egész sorozat mert én ilyenről nem beszéltem.
Csak hogy hűdemilyen szívás van ezekkel, meg hogy soha többé nem nézel AMD kártyára. "Én ati-t nem veszek soha az életben az tuti(első és utolsó volt)."eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
Nem fikáztam. Olvass csak vissza. Leírtam, mi okozhatja a hibát, mivel próbálkozz, aztán amikor nem jártál sikerrel, megkérdeztem, mért nem gariztatod. Te meg egyből jöttél a "nesegítsmer'tecsakfikáznitudsz" dumával, ahelyett, hogy leírtad volna az elején, hogy még véletlenül sem akarod visszavinni/küldeni. Egyetlenegy alkalommal sem szóltam egyetlen rossz szót sem.
A jelenlegi problémád oka is ugyanaz, ami a kezdeti hibáé. Kábel, hibás kártya, hibás monitor, vagy driverhiba. Messziről, látatlanban pedig senki nem fog tudni pontosabbat mondani. Semmi nem változott.[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
zoleeno1
veterán
csak az a vicces, hogy mindenkit elküldesz melegebb éghajlatra, aki megmondja a frankót, hogy gariztasd, mert arra van... Mégis mit vársz mi lesz? Többen mondták/mondtuk, hogy nincs ötlet/megoldás a problémára, irány a gari. De te csak fortyogsz, hogy amd így szar úgy szar, soha többet. Télleg ez az uccsó amit hozzád írok, de ugyan meséld már el, hogy miért nem GARIZTATOD?
Honor Magic5 Pro
-
Winnie The P
őstag
Hmmm, lejárt a szerk. idő.
Na ahogy látom, az alaplapodon 3 pci-e slot van, tedd a kártyát át valamelyik másikba, szerintem az elsőbe (a proci felőlibe).
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Pancsermeste
őstag
Akkor lehet csak nem jól érintkezik/nincs benne teljesen.
Sztem vedd ki és újra be...Winnie The P: Vannak olyan lapok, melyek tudnak a PCI kapcsolati sebességgel is spórolni, persze beállítástól függően.
-= Pancsermeste® =-
-
Winnie The P
őstag
szerintem akkor meg kéne nézni a maradék két slot-ban is. Találtam egy kérdést, amit itt tettek fel ugyanezzel a hibával kapcsolatban cikk #47.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Giot
addikt
Havernál olyan is előfordult, betettük a 6850-et. Elindulásnál se kép se hang. Nem indult.
Csak pislogtunk egymásra, tudtam hogy a VGA jó. Nálam ment.
Átellenőriztük, átmozgattuk a csatlakozásokat, nem indul.
Kivettük a VGA-t, visszatettük és láss csodát indult. ilyenek ezek a PC-k. -
Andris837
senior tag
Nagyon bízom benne, hogy pénzt kapok vissza, hiszen 56k-ról beszélünk. Abból meg akár vehetek egy R9 270X-et, vagy éppenséggel némi ráfizetéssel egy R9 280-at.
Én bízom az ATi-ban, vagyis AMD-ben, csak a Gigabyte-ban nem. Tőlük mostanság biztosan nem veszek VGA-t. Szerencsére az alaplapomnak semmi baja.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Submarine
senior tag
Kaptam egy olyan tippet, hogy intel cpu hűtővel váltsam ki, hátha neked is segít (a kivitel, meg a teljesítmény miatt), de ha már "sima" jobb rendszerhűtőt rá tudsz műteni, valszeg nem lesz gond vele.
Na érdekes, erről a típusról meg pont lehagyták a full borítást, csak egy kis terelő lemez van gyakorlatilag.
Az enyémnek is 3 pines a venti csatija, és %-osan állítható, amiatt sztem nem kell aggódnod.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Gumi és felni topik
- Renault, Dacia topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik