- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Szerintem le vagy maradva úgy 2-3 évvel a játékok terén, mert már a Q6600 érkezése után kicsivel volt olyan játék, ami elég sokat profitált a 4 magból (Lost Planet) azóta pedig már szinte kivétel nélkül minden játék profitál belőle. Próbálj ki egy i5-öt egy hasonló VGA-val ami neked is van és meglátod a különbséget. Én nem tudtam sok procit tesztelni, Q9400, Athlon II X2@X4, i5-2400, i5-2500k (@4400). A két SB proci egyszerűen annyival gyorsabb volt mindenhol, hogy feleslegesen is teszteltem az első kettőt. A 2500k húzásával viszont nem láttam akkora ugrást, amekkorára számítottam, így maradt az olcsó alaplap és a tuningmentesség. A 3x árú cserét nem értem abszolút. P5B eladható 6-7k-ért, ha van 4gb ramod, az kb 10k, a Q6600 pedig 18k. Na most egy 1155 olcsó lap 9k itt az aprón, 4gb ddr3 5k, i5-2300 33k (ezeket találtam most), tehát: 34-35k vs. 46k. Ez 11-12k különbözet az i5-el számolva. itt láthatod a különbségeket és mindened új. Ha netán fél év múlva elszáll a kb 5 éves P5B, akkor minimum 6-7k amiből szintén csak használtat veszel garancia nélkül. Ezért nem értem én a 775-re költő embereket. Egy teljesen halott platformba nincs értelme pénzt áldozni ilyen olcsó 1155 árak mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CNC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest