Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jockas senior tag válasz  belinho

üzenetére belinho

üzenetéreNekem sincs semmi bajom veled...na de!  
 Az i prociknál integrált a memóriavezérlő, így kb. alaplap független az egész, viszont proci függő...
 A vásárlásom előtt természetesen én is, mint a legtöbb pH fórumozó körülnéztem a fórumon és kérdezgettem.
 Van pár dolog, amit mondtak nekem is, másnak is itt a fórumon:- kérdezz csak utána a RAM topikban vagy olvass vissza...a Geil memóriákat nem ajánlják core i procik mellé, pont az integrált memóriavezérlő miatt 
 - a Kingston HyperX-re mondják, hogy az amolyan univerzális memória és az jó minden melléSzóval...az i prociktól kezdve NEM az alaplaphoz választjuk a memóriát, mert a memóriavezérlőnek SEMMI köze már az alaplaphoz, azon kívül, hogy fizikailag az alaplapon van a memória! Ha már kötekedni szeretnél, akkor olvass előbb utána 1-2 dolognak, hogy biztos legyél a dolgodban! Én már pár hónappal ezelőtt megtettem ezt, mielőtt megvettem a SB konfigomat és ezért mertem azt leírni, hogy a Geil nem ajánlott! Úgy látom, hogy te ezt nem tetted meg...ezért szerintem te inkább ne foglalj állást ebben, amíg nem olvastál róla! 
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő