Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Dictator^

üzenetére
						Milyen vga-d van, és melyik drivert használod?
Folyamatosan ott megy ki Neked a hang, vagy váltogatod, esetleg játékhoz másik kimenetet használsz?
Az a bajom, hogy ha filmet nézek, akkor minden jó, de ha játszok, akkor már nem úgy viselkedik a vga, ahogy kellene...
Mint írtam lejjebb, néha egyszerűen magától átvált a monitor másodlagos kijelzőre, minden kérdés nélkül... néha csak villan egyet a monitor és leválasztja a másodlagos kivezetést, ahol a hdmi hang is van, és ezt nem is tudom addig újra aktiválni, amíg újra nem indítom a gépet.
Kezdek nagyon kiábrándulni ebből a vga-audió dologból... már a win7-et is 2x újraraktam...
3 vga-t is kipróbáltam, de mindegyikkel volt valami gond...
Már azon vagyok, hogy inkább veszek egy média box-t, és játékra meg használom a coax spdif-et...

Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
 - AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
 - Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő