- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
realmadrid92 #10160 üzenetére
Jó kártya, de tedd fel azt a BIOS-t ha még nincs rajta. Nálam csak azután lett 100/150 az IDLE órajel.
A VGA BIOS frissítése nem veszélytelen, de nem is nagy ördöngösség. A legegyszerűbb a pendrive-os módszer. De mivel az nvflash DOS alól fut ezért kell csinálni egy DOS-os bootolható pendrájvot. Amik kellenek még:
- HP USB Disk Storage Format Tool
- USB-DOS
Pendrive-ot megformázod (FAT32), HP Format Tool segítségével megcsinálod a DOS-os (azaz BOOT) pendrive-od, aztán a kártyához való (ONLY FOR SKU# 11179-00 , P/N:288-1E177-100SA , 288-1E177-100KC) letöltött és kicsomagolt BIOS fájlodat simán rámásolod a pendrive gyökér könyvtárába.
Belépsz a gép BIOS-ába és beállítod hogy USB-ről bootoljon, majd azt követően látod, hogy C:/ és utána közvetlenü (szóköz nélkül, kisbetűkkel) beírod azt, hogy flash
Onnan kb. 1 perc, és restart. -
realmadrid92
tag
válasz
realmadrid92 #10160 üzenetére
fölöttem feljebb pár sorral azt írták ha nem értek hozzá, akkor inkább ne nyúljak hozzá, márpedig még sose csináltam ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest