Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Annyit tudok, hogy a vtx3d a powercolor anyavállalatának a leánycége. Azt, hogy kivel gyártat, én nem tudom.
Igen, ez referencia modell. Szerintem nyugodtan veheted ezt a vtx3d-t is.
Egyébként meg a linket legközelebb, kérlek, normálisan rakb be, ne kelljen már másolgatni. És a két csapat egyenlőre áll, egyelőre mindegy melyiket veszed. . .
-
cynric
tag
Oke, koszi!
Bocsi a linkert, nem szoktam forumozgatni
Amugy azt ideztem egy sractol7lövetű konyhakés
-
Biga123
addikt
Elvileg igen mivel ua kártya és ua-t a drivert igényli.. szvsz
Bár a régebbi asus kariknál volt olyan hogy csak saját driverrel mentek , vagy lehet hogy fel kell rakni mellé az asus smart dokit.. hogy rendesen ki lehessen olvasni a kariból a statisztikát.. de max driver ujrarak és ok lesz..[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
k.rudolf
tag
[ Szerkesztve ]
-
potyec
tag
ipon ezt írta a problémámra :
"Nem a VGA a hibás, csak w7-nél van bug, ami bizonyos konfigurációkban néhány alkalmazásnál előjön. Xp32 és 64bit alatt nincs hiba. Valószínűeg javítva lesz a következő driverben.
3db ilyen típusú (HD6850) jött eddig garanciába vissza, egyik sem ezzel a hibával... A VGA BIOS-t célszerű frissíteni. Természetesen a futárt kiküldjük, a szükséges frissítést, amire lehetőségünk van (VGA BIOS), elvégezzük."Nem win hibája nemde ?!
[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz k.rudolf #3256 üzenetére
Na igen ez tényleg valami intel de legalább azt megtudtuk hogy G33 Chipseted van...
És 1.0-ás PCIe , ami nem is lenne baj mert nekem is az van szal az nem szólhat bele a teljesítménybe .. dobj fel még egy GPUz képet is ...légy oly kedves..---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz k.rudolf #3260 üzenetére
lapod leírásában..: Intel® Core™2 Quad processor in an LGA775 socket with a 1066 MHz
system bus
Viszont a Q8200- 1333-as FSB-t kér... lehet ott lesz a bibi...
Meg kéne nézni mennyin megy az FSB-d...
Bár ahogy nézem 7*333-on fut szal elvileg az rendben van..
Esetleg Aida64-ben még a túlhajtás fülről is tolhatnál egy képet..[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz k.rudolf #3263 üzenetére
Ja ez jónak tűnik.. viszont a ramok is csak 2x333-on mennek 666MHzn... szal az is visszafoghatja a rendszert... esetleg azt biosban álítsd feljebb hogy 800-on vagy esetleg 1066-on mennyenek . ha bírják a ramok.. ennyi offot talán elbír a topic.. GPUz teljesen rendben van..
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
Tanács? ---> #3227
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Pala
veterán
válasz Biga123 #3267 üzenetére
Nem is arra gondolok, hanem a proci húzására. Anno emlékszem, volt egy jó kis tuningos Tualatin magos Celeronom, alatt egy 815-ös Intel lap. A biosában nem is volt beállítási fül az órajelekhez / feszültségekhez. De tényleg, semmi. Volt egy hardware monitor, ott kiírta, hogy mekkora órajelen fut a cpu, meg hány fokos és ennyi. Amúgy semmi baj nem volt vele, mint alaplap, teljesen megbízható volt.
Mondjuk akkoriban az Intel kifejezetten tuningellenes volt, nem nézte jó szemmel, hogy az emberek megveszik egy szériából a legolcsóbb, legalacsonyabb órajelű procit és felhúzzák a drágább változatok szintjére (vagy afölé). Azóta ez a hozzáállás már enyhült (lsd. szorzózármentes i5/i7-ek), meg hát amúgy is: az ember vesz egy másik alaplapot és kész.
-
k.rudolf
tag
Szia Isual a kártya a felsorolt játékokhoz nagyon is jó ! A leg megbizhatóbb márka szerintem a 6870es terén a Sapphire én is azt vettem és csendes is
Azt a nagy felbontást meg biztos birni fogja szerintem ^^ főleg ha Crossfire-ba rakod
Ramot azt inkább DDR3-asat vegyél nem drága én előbb nézrtem 12 Euro darabja jobban megéri[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Ilyen felbontás mellett dx11-ben kevés lehet a kártyánként 1 giga videómemória. Én elgondolkoznék másik kártyán, a 6900-as szériából. És ha ez kevés lenne, akkor a későbbiekben tudnál még mellé venni egy ugyanolyat.
És egyértelműen ddr3-as alaplapot és ddr3 memóriát vegyél, inkább 2x4 gigabájtot. De ha csak játékra kell, akkor bőven elég 2x2 giga is.
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
Nem tudom, miert alakult ki emberekben az a kep a referencia hutesrol, hogy hangos?! Bar egyebkent relativ, de en elegedett vagyok vele.
(#3270) k.rudolf:
"A leg megbizhatóbb márka szerintem a 6870es terén a Sapphire én is azt vettem és csendes is"
Ezt honnan tudod? Hol olvastal arrol, hogy a tobbivel vannak problemak?
polonic: Nem fer be a hazaba, mert max. 10" hely van, de amugy tokeletesen igaz. Hazat is kene cserelni. Amugy is a cf-nek kell a hely. Ha nincs tobb, mint 10", akkor az biztos csak egy midi haz.
mod.: "Ilyen felbontás mellett dx11-ben kevés lehet a kártyánként 1 giga videómemória."
Osszesen csak 1gb vmem-et tud majd hasznalni, tehat abszolut keves lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Isi345
csendes tag
Kinek van ilyen kártya? Sapphire HD 6870 (11179-00-40R) /középen van a venti nem hátul/
Hang és melegedés érdekelne.
-
Isual
veterán
válasz polonic #3271 üzenetére
A helyzet, hogy a 69xx nem fér be a házba.
És a félreértések tisztázása végett nem új gépet veszek, hanem a meglévőt fejlesztem. Az alaplap, ház és 2x2 GB DDR2-es Kingmax memória az adott.
Ehhez cserélek procit, tápot és VGA-t. Meg proci hűtőt.
Az alaplap max 4x2 GB memóriát támogat és én nem akarom kidobni a meglévő 4 GB-ot, inkább kiegészíteném.Ennek fényében mit tehetek?
Illetve 6870 CF esetén mért csak 1 GB vmem-et tud majd használni?
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
válasz alibaba78 #3280 üzenetére
Azt írtad, hogy a 6870 CF összesen csak 1 gb vramot tud használni?
Ez hogy van? nem 2x1 Gb-ot, ami a két kártyán van?
És annak van értelme, ha pl veszek 2x2 gb ddr3-as RAM-ot és az berakom a primary slot-ba a mostnai 2x2 gb ddr2-eset meg mellé? Ez így megéri vagy maradjak a plusz 2x2gb ddr2-es bővítés mellett?Illetve milyen típusú 6870-et ajánlotok? A lényeg, hogy minél halkabb legyen. És esetleg vmi megbízható boltot tudtok ajánlani?
Meg, ahogy írtad is egy darabig mindent bírni fog maxon a konfig, és ha nem akkor se biztos, hogy a felbontáshoz kell nyúlni. Ennek a monitornak piszok apró pixelei vannak, így már azzal is lehet plusz FPS-eket nyerni, ha a FSAA-ot 4x-esről 2x-esre veszem vissza, vagy kikapcsolom. Mert ebben a méretben ez a felbontás FSAA nélkül se nevezhető éppen pixelesnek.
[ Szerkesztve ]
-
potyec
tag
senki nem véleményezett írjatok már véleményt pls !
ipon ezt írta a problémámra :
"Nem a VGA a hibás, csak w7-nél van bug, ami bizonyos konfigurációkban néhány alkalmazásnál előjön. Xp32 és 64bit alatt nincs hiba. Valószínűeg javítva lesz a következő driverben.
3db ilyen típusú (HD6850) jött eddig garanciába vissza, egyik sem ezzel a hibával... A VGA BIOS-t célszerű frissíteni. Természetesen a futárt kiküldjük, a szükséges frissítést, amire lehetőségünk van (VGA BIOS), elvégezzük."Nem win hibája nemde ?!
-
alibaba78
őstag
En ugy tudom, hogy a 2. kartyan csak a gpu kapcsolodik be a szamitasokba azon a savszelen, amit a pci-e enged neki (x4, x8, x16), ezert lett volna ertelme a 69xx-nak ahhoz a felbontashoz. Itt egy teszt, amiben a gtx 580-nal is osszehasonlitjak, de csak fullhd-ban, es egy masik, amiben lathatod a magasabb felbontasban elert eredmenyeket.
A lapod tamogatja a ddr3-at?
-
Isual
veterán
válasz alibaba78 #3283 üzenetére
Hát ezek szerint nem.
DDR2 1066MHz-ig támogatÉs annak lenne értelme? Mátmint, hogy 2x2 GB DDR2-es 1066MHz-es RAM-ot vegyek úgy hogy mellette ott van 2x2 GB 800-as?
Amúgy a tesztek alapján a jelenlegi játékokkal nem nagyon van gondja. Max 4x FSAA helyet 2x-esben kell használni egyet kettőt... De rendre veri a 5970-et... mindenhol
[ Szerkesztve ]
-
-
Isual
veterán
válasz alibaba78 #3283 üzenetére
Annak mekkora jelentősége van, hogy a második gpu x16 vagy x8 sávszélen kapcsolódik be.
Mert ahogy látom az alaplapomnál a második x8-al kapcsolódik :
"• 1 mazarine PCI Express x16 slot with x16 operation (PCI Express Bus SPEC V2.0 compliant)
• 1 light-blue PCI Express x16 slot with x8 operation (PCI Express Bus SPEC V2.0 compliant) "Ennek van vmi teljesítménybeli relevanciája?
-
aya
addikt
A Two worlds 2 random fagyást megoldotta az 1.0.1 patch.
Már csak a két Crysis fút kompromisszumokkal.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
aya
addikt
Meg a Gothic 4, az be sem tölt, kilép hibakóddal.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
///Krisz\\\
senior tag
hát ez olyan nesze semmi fogd meg jól. konkrétum nincs leírva ez akármilyen hibára ráillik és akkor még ott van a végén megnyugtatás képen, hogy 3-nak nem volt baja... (eladtak több tízezret ebből 3db nem mérvadó) az meg hogy valószínűleg javítva lesz a következő driverben semmit nem jelent, az előzőnél is ezt mondták aztán mégis megvan a hiba (pl: Crysis)
(gondolom ez a black screen-es hibáról szól)
[ Szerkesztve ]
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
-
Biga123
addikt
válasz alibaba78 #3294 üzenetére
"Az 1066-osok is csak 800-on mennenek egymas mellett."
Ezt magyarázd el kérlek nem értem..
szerk : Jaaa hogy a 800-asok mellett... azért sok 800-as bírja a magasabb órajelet...[ Szerkesztve ]
-
dahaka666
csendes tag
hi én azt szeretném tudni hogy szerintetek egy corsair vx450es táp elég egy 6870hez vagy csak egy 6850hez elég?
-
Isi345
csendes tag
léccci valaki
Kinek van ilyen kártya? Sapphire HD 6870 (11179-00-40R) /középen van a venti nem hátul/
Hang és melegedés érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mesterséges intelligencia topik
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.