- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Az se nagy gond. Max ha nagyon kellenek majd azok az effektek eladom a (leendö) 2900xt-met és megveszem az aktuális legujabb atit. Vagy downgrade egy 2900pro-ra, ha elég jo lesz.
Jah és köszi az uj infokat.
Még lenne vmi: Mintha vki mérte volna már a hosszát....Ugyemlékszem 26cm hosszu. Jol tudom tulajok? Ha 27 akkor már nembiztos hogy elfér a házamban (pedig nem a legkisebb).
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
Miért irja minden topicban egy-egy ember mindig ezt az okosságot nem értem. De lehet csak én maradtam le.
Nekem ennél a hirnél véget is ért ez a téma:
A Next-Gen-nek adott telefonos interjúban Sam Glassenberg, a DirectX lead program menedzsere eloszlatta az esőfelhőket. A DX10.1 teljes mértékben támogatja a ''régi'' DX10-es hardvert, minden játék futni fog, minden régi utasítás jelen lesz, csupán a hardveres funkcionalitás enyhe bővítéséről van szó.
Tehát akkor ugye többet nem hozza fel senki.. Vagy vki lesz olyan kedves és elmagyarázza nekem hogy ettől a bejelentéstől kezdve mi az ami változott a dologgal kapcs.ban. -
varga911
senior tag
Akkora problémát nem jelent szvsz, a játékok úgyis támogatni fogják a ''dx 10.0 módot'' - márha lehet ilyesmiről beszélni - legalább 3-4 évig, az a néhány változtatás nem egetrengető. (mandatory 32-bit floating point filtering, mandatory 4x anti-aliasing, shader model 4.1)
Mondjuk elismerem, kicsit igénytelen vagyok ilyen szinten... de akkorsem dx 9.0b -> 9.0c szintű váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest