Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky87
aktív tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Nekem karácsony óta van a régi gépen (már a húgomé) XP SP2. Nincs gondja.
Ezen (amiben a 2900-as van) meg most Vista van... 1 hetes, szóval nem tudok még róla mit mondani.
A kártyáról meg annyit, hogy mindent maxra rakok 1280x1024-en, és nem vettem még észre sehol, hogy akadna (GRAW2 demo, TDU, R6V). De lehet, hogy a szememben van a hiba
Az XP (már amennyire 5 év alatt kiismertem) extra használat mellett is sokáig bírja.
(1 hónapból 18-20 nap /az órákat összeadva/ online idő)
Valamennyire hozzáértő user kell hozzá + lehetőségekhez mérten normális HW. -
AirBooms
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
3DMark06--ban baromi gyors a kártya, már-már GTX szintet hoz. 11570 pontom volt vele, a GTS640 9570-et csinált. szép a képe (ez persze szubjektív).
Viszont állandóan zavaró hangerőre felpörög a ventije, és elég körülményes volt telepíteni. Nagy nehéz és forró vas.
Amennyire a jövő hírnöke és technológiai éllovas, annyira balkáni egyéb tekintetben (zaj, melegedés, méret, súly, telepítés). Kisebb házba nem fér el!
Persze ez az én szubjektív véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amennyire a jövő hírnöke és technológiai éllovas, annyira balkáni egyéb tekintetben (zaj, melegedés, méret, súly, telepítés). Kisebb házba nem fér el!