- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
jaja, baszki
60-70 fps zárt térben, de nagy helyszíneken leesik 18-20-ra.
A Crysis meg átlag 36-tal fut, kb. Szép, mi? Persze, shadereket rohadtul nem használ még az AvP2.
A Halo 1 már követi a "papírformát" - 200-400 fps volt az 1950 pro-mon. AZ utóbbi idők legjobban megszerkesztett játéka a Gears of War. Full grafikán 40-50 fps volt, 8600 Gt-vel, DX10 alatt (!!!). Egyedül élsimítást nem használtam. Még full post processing színprofillal is 30-40 maradt. És durván néz ki. Tetszik, na. A játékmenet fos, de így is köröket ver a Lost Planetre, dizájnban meg körítésben.A Crysis nekem bejövős, és a gépigényével sincs semmi gondom. Furcsa mód a grafikával van bajom. Nem látom be, hogy szebb lenne a mostani élmezőnynél. Hogy forradalmi, azt meg pláne nem. Very highban egy élmény, azt elsimerem, de max komplexebb a többinél, semmi esetre sem álleejtős. 2d-s az aljnövényzet, hiába reagál 3d-ben, szépia-szerű az erdő, stb. Szerintem a Call of Juarez dx10 sunshafts effektje is szebb. Talán élethűbb, de ettől még nem esünk hasra. Az előzetes képek grafikai orgiája a végleges játékban finoman szólva sem valósult meg. Az új peccsel meg hibázik a zseblámpa-effekt. Akkora fénye van, hogy elveszik benne a fényforrás. Ratyi.
HolyFire: A "nulla" elég nagy túlzás. Lopakodni, becserkészni az ellenfelet, ezt mind nagyon kifinomultan oldották meg. És valóban ki lehet használni a helyszínek adta adottságokat a romboláshoz. Azért ne túlozzunk, ennyire szépen kicseszni az ellenfelekkel, ezt idáig egy játékban sem lehetett. Valósággal Predátornak éreztem magam. A CoD-ban egész más zavart: szkriptelt az egész játék, dróton rángatnak, és állandóan csak a harc megy. Frusztráló és túl kötött. Nem szeretem a háborús fps-eket. Túl lineárisak, és általában nem túl élethűek.
-
HolyFire
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nyaralás topik
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik