Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SKYROB
tag
Sziasztok.
Van egy Sapphire 2600 xt-m.És azt szeretném megkérdezni a tisztelt tulajoktól, hogy érdemes e levenni ezt a műanyag borítást róla.nyerek e vele - hőfokot vagy sem.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
SKYROB
tag
További segítséget várok.
Köszi. -
SKYROB
tag
Van átmenő húzat és ami igaz az az hogy nincs rajta az oldalap.Az órajel 800/700 szóval alap és 43 fok ami szerintem nem gáz mert terhelés alatt szokott 56 lenni max.Szóval edig ezt nem csinálta..játéknál pörgött az oké de így jojózni mint most is.hamarabb lesz csapágyas mint én
-
SKYROB
tag
Sziasztok.
Van egy Sapphire 2600xt-m és az új driver is fent van minden jó.de mégis az a problémám hogy pl.:most amikor nincs terhelés alatt a kari felpörög ....lelassúl...felpörög....stb.
tudnátok tanácsot adni hogy míért csinálja mert nagyon idegesít.Nemrég még nem csinálta ezt és minden ugyanilyen volt.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest