Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Szia, ha érzékelőprobléma van, akkor azt lehet hogy kitudnád küszöbölni, ATT-vel, ahol te szabályozhatod a venti fordulatát százalékosan hőfokszintekhez. Ki tudja egy próbát megér.
Ha megvan már és próbáltad akkor nem szóltam, ha meg nincs meg, akkor javaslom a legújabbat letölteni, mert a régiek nem kezelik a HD szériát.
Ha nagyon nagy marhaságot beszéltem akkor valaki javítson ki. -
Zolee11
senior tag
Még annyit hozzátennék, hogy lehet pont valami határértékre melegszik a GPU, ami azt jelenti: pl. 50 fokig 40% a ford. szám, de 50 foktól X fokig már 60-70% és amikor ugrál 50-51 fok között a hőmérséklet akkor a ford. szám is ugrál, mondjuk egy értelmesebb vezérlés nem vált azonnal, hogy ezt elkerülje, de nem lehet tudni adott gyártó mit spórol el.
Ezt nézd azért meg mielőtt fölöslegesen elviszed a szervízbe. -
Zolee11
senior tag
Az normális jelenség, hogy amikor elindítod a gépet, akkor 100% a fordulatszám, majd pár mp múlva lelassul akár szinte 0-ra, hisz nem meleg még a GPU, de később egyre gyorsabb lesz.
Az viszont nem korrekt, hogy felgyorsul, majd lelassul, és megint felgyorsul... ott vezérlési hiba van, vagy érzékelő. -
XP-nél van olyan a CCC-ben hogy 3D frekvencia felülírása, vagy valami ilyesmi. Ha ott beállítasz 85HZ-et, akkor minden játék annyival fog menni. Ez egyszerűen nincs benne a Vista-s CCC-ben. A RefreshLock, és hasonló programok meg nem működnek Vista-n.
Nekem az az érzésem, hogy már nem törődnek azzal, hogy egyeseknek CRT-je van, hanem vegyen mindenki TFT-t
-
Sajnos kihagyták a driver-ből a képfrissités fixentartását. Ezért ha a játék nem támogatja a 85HZ-et, akkor nem is fog 85HZ-en menni Vista-n. Crysis nekem is 60Hz-en ment, de sikerült megoldanom: indítsd ablakban, majd nyomj egy-kétszer alt+entert, míg 85Hz-ben megy.
NFS Carbon-nál meg ha rárakom az AA-t, akkor 60Hz-el, ha kikapcsolom akkor 85Hz-el megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest