Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
Még nem pastáztam újra, de valamit észre vettem ha alap órajelekkel indítom a kártyát akkor ien 50-60fok és amikor a gpu-t átrakom 853Mhz-re rögtön felugrik a 85-90fokra, és ha vissza veszem alapra nem hül vissza csak amikor gépresizek.
50mhz plusztól ien meleglenne?
szerk: most azt is megnéztem ha acsak a memokat húzom akkor is felugrik 80fokra...

-
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
Az, hogy van egypár játék ahol akkor is a rendszermemóriát használja a vmem helyett, ha ott még bőven van hely.
Pl az NFSPS ahol 115MB-ot használ a 256MB-os vmemből és 112MB-ot a rendszermemből. Emiatt rendkivüli módon lelassul az egész. Ha a BIOS-ban a legkisebb Apertura Size-t állítod be, akkor csak annyit használ a rendszermemből és szárnyra kap a játék.
Ez csak az AGP-s kártyákra igaz! -
Száni
tag
A #10663-ban Aggregátortól meg is kaptad a választ. Egyébként semmi gond, csak tegnap rövid időn belül a Tiéd volt a 2. olyan válasz hsz., aminek semmi köze nem volt az eredetihez.
Teljesen véletlenül (na jó, akár szándékosan is) használ valaki RAM hűtő süniket Sapphire kártyához? Ha igen, tapasztalat? Az a gondom, hogy a meglévő Glacialtech Nortpole 1000-es hűtőm (ami passzentos erre a kártyára is) csak a GPU-t hűti, a RAM-okat nem, és félek, hogy emelt órajelen nem bírnák a gyötrést.
-
Sajnos a driverek uninstall-ja nem szed le mindent, ez okozhat később galibát, ezért ajánlott a Driver Cleaner. Nem nehéz a használata. Egy listából ki kell választanod az nVidia cuccokat (vagy egyben az egészet) és mehet a menet. Reboot után meg mehet fel az új driver.
gyiku:
A 2600-nál már 128 bites memóriavezérlő van, míg a 780IGP és a HD 2400 is csak a felével rendelkezik. Sokkal gyorsabb és nem tudnának együttműködni. Ezért van az, hogy a 2400, 3470, 3450 megy vele, a többi viszont nem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Formula-1
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és még van benne szufla, 1950pro-t is bírta ami többet kajál ha jól tudom
De ha nem érzed elégnek, akkor a 400-as sem sokkal drágább...

Amikor Márciusban néztem az IceQ 35K-ba fájt....