Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alex123
üzenetére
Nem ismerem a játékot, sajnos.
Az ilyeneket, mint Antialiasing, meg hasonló élményfokozók (AA, AF kifektetik) nem fognak segíteni, mert ez a kártya nem szereti ezeket. Leveheted minimumra vagy inkább kapcsold ki ezeket. Az árnyékok, víz (már ha egyáltalán ven benne iylen
), decals, meg legyen medium és próbálgsd ezeket variálni, hogy mindig csak egy értéket változtatsz meg. Ha megy és nem akad, akkor az marad, jöhet a következő paraméter. Így ugyan időigényesebb, de egyszer kell csak megtenni úgyis.
CCC-ben én az alkalmazásra szoktam mindent hagyni, a teljesítményt meg félúton használom. (bár nem tudom, esetedben ez számít-e valamit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az ilyeneket, mint Antialiasing, meg hasonló élményfokozók (AA, AF kifektetik) nem fognak segíteni, mert ez a kártya nem szereti ezeket. Leveheted minimumra vagy inkább kapcsold ki ezeket. Az árnyékok, víz (már ha egyáltalán ven benne iylen
), decals, meg legyen medium és próbálgsd ezeket variálni, hogy mindig csak egy értéket változtatsz meg. Ha megy és nem akad, akkor az marad, jöhet a következő paraméter. Így ugyan időigényesebb, de egyszer kell csak megtenni úgyis.