Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neondervis
csendes tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Ami az érdekes: nem tuningoltam a kártyát, egyszerűen csak drivereket próbáltam, melyik optimális a HD2600xt-hez. 3DMark03-ban mértem, mivel az általában a második teszt elején újraindította a gépet, amíg az ati3duag dll-t ki nem cseréltem... /Barton mag és HD kártya összeférhetetlensége./ Aztán a dll csere után 11000 feletti vga teljesítmény, 8.12 driverrel 12000 pont felett! Persze elszaladt velem a ló és úgy gondoltam, ez csak a kezdet.
Kipróbáltam még néhány drivert, de behalt az XP SP3. Nyomtam egy újratelepítést, de azóta 7400 pont körül mozog a grafikus teljesítmény...
Azon tipródok, hol szúrtam el, mi nincs fenn a gépen. DirectX OK, VIA chipset OK, NET keretrendszer OK, mi hiányzik? Mi kellene még?
Vagy esetleg valami 3DMark-ra optimalizált Omega driver lehetett ami a 12000 korüli pontot összehozta, ilyennel már találkoztam! Esetleg nem pucoltam le a grafikus meghajtó chipset driverét? Talányos a dolog.
Tényleg, mi a reális a konfigommal? Barton 2,6+ os proci, KT600-as Gigabyte alaplap...
Azt tudom hogy a gépem a 9800pro-s kártyával 5100 pontot hozott össze 3DMark03-ban!
Nem vagyok pontszám fan, de érdekelne a véleményed, hol lehet a kutya elásva?
Szívesen kipróbálok minden tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- Nvidia GeForce RTX3060 Elite 12Gb
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest