Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BabLeWeS
csendes tag
leszedem a játékot, felrakom, bekötöm a kormányt, felnyomom a hangerőt és kiirja h az xxx.exe hibát észlelt ezért leált... na mind1 a cod4-re az nfsps-re az oblivionra is ezt irta ki és hát újra raktam a gépet... aztán reggel nyomnám be a gépet és nem indul mert meghalt a zsír új vinyóm... vissza vittem kicserélték gariba és vissza hányom a game-ket na végre fasza indul játék
tölti a cod4-et és hirtelen megáll a gép... gondoltam h áramszünet de utánna leesett h szünmentes a táp és levittem a boltba a gépet aztán ma vissza kaptam... és közlik h nem tudják h mit töltöttem le de h oan trójai volt a gépen hogy jó hogy nem ölte meg szegénykét...
úgyhogy most okosan jáccok és a gamet amit meg itt beszéltek inkább nem rakom fel... van mire költeni a zsét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Zotac RTX 3070 OC 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest