Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Create.
üzenetére
Nem néztem utána, hogy mit veszek???
Nem reklámozta sem az ati, sem más, hogy ennyire gázak a driverek a kártyához.
Arról nem is beszélve, hogy mikro vettem, utána jöttek ki azoka driverek, amikkel gáz van. Mint írtam a 7.7essel nincs gond, a 7.8al se túl sokAggregátor:
Több problémám van vele.
7.8_felmegy pöpecül, de néha megfagy tőle a gép. Tuti videkártyadriver gond, ms is arról hablattyol.7.11 letöltve nem települ(Setup is didn't find a driver compatible with your current hardware or operating system.
Setup will now exit.
), ha control panel add new hardware, driver kiválasztással telepítem, akkor települ, de mindegyik játék exceptiont dob induláskor.
7.12 szintén.Találtam sapphire oldalán egy drivert ott notify: data_size()!=3-at dob.
7.7t még nem próbáltam, mert nem volt rá időm még....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest