- Fórumok
- Videokártyák
- ATi Radeon HD 4850 / 4870 -- Archívum 1.
- (téma lezárva)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Igen ebbe is van vmi, ph nak is van egy húzóereje, az is tuningol akinek kvár nem kell pl. e8600 at rommáhúzza és wowzik

-
KaraDani
addikt
Lehet félreérthető voltam, az nem zavar hogy 85 fokos a kari, ha így lőtték be a mérnökök, biztos tudják, csak arra mondtam, hogy az msi féle teteszik neki, sztem kár felárat fizetni a gyári egyedi hűtésekér... inkább egy ref kari occón és te cserélj hűtést, jobb hűtésed lesz kb ugyanennyiér, mint a gyári "szuper hűtésű" kari.
-
KaraDani
addikt
Én meg azt mondom, hogy vedd amelyik legolcsóbb és cserélj hűtést... Példa ph tesztgyőztes gyári hűtéssel a saphhire edition 4850 lett, nekem ilyen van, 85 fok load alatt 70-80% os ventivel, így már van hangja nem elviselhetetlen de van azér, raktam rá egy ac s1 et 5400ft, meg egy ac 12 cm s ventit 1000ft, és nem megy terhelés alatt 50 fok fölé, és semmi hangja.
-
KaraDani
addikt
Akkor ha minden igaz az 260W ot tud leadni, várj meg egy két szakértőbb kollegát, ők mit gondolnak, de ha a keret is ennyire necces, lehet jobban jársz egy 4850+ac s1 hütővel(+5400ft), nem tudom milyen a ref, nekem sapphire edition 4850 em van de azon is lecseréltem a hűtést.
-
KaraDani
addikt
Sztem a táp elég, nemtudom melyik chieftec 400w os, egyik széria 12v on lead 260W ot a green meg 280W-ot, azért ez szerintem egy 4870 hez meg egy c2d hez szvsz elég. Emlékeim szerint quad meg 4870, szőrös fánk és prime alatt evett kb 270W-ot, mondjuk lehet kicsit necces... de a proci miatt meg ha van rá zsé nem vennék gyengébb karit, magasabb felbontásban elég az a 3,15ghz en járatott proc bőven, max grid meg egy két jobban optimalizált game profitál a gyorsabb cpu ból, de ott nem mind1 hogy 100 vagy 120 fps?
-
KaraDani
addikt
a kiterjesztett garancia nem kötelező, ki tudod venni, és akkor nem plusz pénz... Amúgy itt nem is hagyományos garanciáról van szó hanem arról, hogy bármilyen indokkal cserélheted egy éven belül. Szerintem ezért korrekt az a felár. Ha meg nem kéred a hagyományos garit kapod...
-
KaraDani
addikt
Előttem szólónak igaza van, általában ezek egy közepes hűtéssel (AC freezer 7pro, CM hyper tx2) simán mennek 3,6ghz+, azzal meg azért nagy valószínűséggel, nagyobb felbontásban, már nem lesz annyira proci limites a dolog.
Szerk.: az előttem szóló a 2vel előttem szóló lett időközben

-
KaraDani
addikt
Helyes
Én is Ati párti vagyok
-
KaraDani
addikt
Kösz a választ, elsőre átsiklottam felette, mintha valamelyik topciban olvastam volna, hogy rakott fel valaki S1 et erre, de már nem találom. Ramsünit meg azért nem tudom, hogy feltétlenül kell e, mert a gyári hűtés is csak egy venti ami gondolom szállít rájuk levegőt, én meg úgyis rakok rá 1v2 12cm s ventit. Amúgy ha veszek ramsünit, kell figyelni a méretét, vagy mindenképpen befér az S1 alá?
LordDarkness: Én úgy tudom, hogy körülbelül egy szint. Nyers erő talán több az NV ben, de szűrőkkel tán az ati jobb valamivel.(ha baromságot írtam javítsatok
) -
KaraDani
addikt
Igen ezt olvastam én is, arra akarsz utalni, hogy rámegy, max lelóg a vége?
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Hali!
AC S1 Rev2, rámenne elvileg, egy Sapphire Edition(Dual Slot Fansink) 4850 re is? Raknék rá egy 12 es ventit, így kéne süni a memokra, stb...?
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
a 85 fokra én anyit tudnék mondani jól szellőző aerocool s9pro házzal, hogy ha a gyártó így skálázza be a ventit hogy 85 foknál 70% on jár, és válal rá garanciát, akkor ez valószínűleg normális üzemi hőfoknak számít, valószínűleg más minőségű alkatrészeket használ az amd és az nvidia, hő szempontjából.
a hang meg relatív tényleg... nemtudom milyne hangja van a 8800 gt-dnek
remélem tetszeni fog... -
KaraDani
addikt
1.: nekem auton hagyva a venti szabályzást, nem megy 70% fölé a venti speed, és 85 fok a teteje így.
2.: A ventilátor hangos, egyszerűen a motorhangja,az 10% ra állítva is a leghangosabb elem a gépemben. (mondjuk realtív mi a hangos meg a halk a ati 9550 en jóval hangosabb volt
)3.: Eddig mindíg alegújabb catalystot használtam hozzá, mindel jó volt, nem érzek számottevő különbséget, pár % gyorsulást volt némelyik verzióváltásnál.
4.: 8800gt m nem volt, de valószínűsítem, hogy szűrőkkel érezhető lesz, anélkül gondolom nem annyira.
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Az biza jó lenne, egészen addig amía a postás nem hozná a villanyszámlád
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Nekem Gta4 ben is hozott. Elég jónak tűnik ez a driver most

-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Hát ha a Q6600 al kapsz gta4 ben 28-30 fps t akkor fölösleges, a 4 mag, 3,2 ghz en járatott e7200 vel nekem ugyanez az fps érték van 1680*1050 ben és játszható. Szal azér túlozni sem kell, mint pl ati kártyával nem megy meg ilyenek hd 4850el élből lazán futott az egész. Mellesleg nem tudom mi örömöd származik abból hogy "lowend proci nem elég minden játékhoz", legszebb öröm a káröröm?

-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Sapphire hd4850 dual slot fansinkem van. Ati tray toolt szeretnék felrakni, de nem megy rendesen, több verziót is próbáltam. Az egyik 1.5.xxx volt, ezzel az volt a baj, hogy az ati overdriveban nincs fesz állítási lehetőség, illetve ha bezárásra kattintok, vagy uninstallálni akarom képernyő elszáll, csak csökkentett módban tudom uninstallálni, ez normális? A másik amit próbáltam 1.3.xxx ez meg még gondolom nem ismeri a karit, és szintén nem lehet bezárni/uninstallálni. Katt logoutját elolvastam, de sajna nem írja melyik verziót haszánlja a 4870 hez.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Arch Linux
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)