- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
oszolee
tag
Hy
Mivel tudnám legjobban le ellenőrizni,megnézni hogy a 4850es karimat mennyire hajtja ki a processzorom? Progi,teszt és ugye legyen mihez viszonyítani.3dmark06 nál ugye a poci is kap pontot így nemtudom hogy reális e így, meg igazából játékokban érdekesebb lenne.
Előre is köszike -
oszolee
tag
ja meg visszatérve a játékra "cod" ha nagy felbontás ha kics vagy max grafika vagy minimum élszűrő is mehet nincs nagy különbség fps ügyileg hasonló az eredmény
Csak a proci lessz? -
oszolee
tag
Hát húztam még a procit egy kicsit,minimális változás
Egész platformot most nem szeretnék váltani de nemtudom ha phenomra váltanék lenne e javulás?
Meg az én alaplaponban menne rendesen a phenom proci "ugye megfelelő biossal" mert ugye ez am2-es a phenom am2+ vagy nincs jelentősége?"ahogy nézegettem a phenom2 proci azmár hasít rendesen de ahoz már kell másik deszka nameg az ára
"
-
oszolee
tag
válasz
dangerzone #42653 üzenetére
Hát fps configal nincs meg mindíg a fix 250fps, körülbelűl ugyan anyi van mint 9600gt vel.
De ugye multiban. -
oszolee
tag
válasz
_Toka_ #42642 üzenetére
Na,a 3dmark lefutott hála neked
11e pont lett vga tuning nélkül.
ebből ugy gondolom megy rendesen mert a 9600gt-vel ezvolt a max agyonhúzva.
De a cod4 ménem megy jobbanUgye játékban jobbankéne teljesíteni mint a markban összevetőlegesen.
Procirakéne gyurni tán? Ilyen kevés lenne ez? Más ötlet? -
oszolee
tag
Hát kénapja vagyok ati tulaj de már most ráment az agyamra!
Ugye volt az első gondom hogy nem produkál nagyobb teljesítményt a 4850em mint előtte volt a 9600gt-ém. Tényleg kevéslenne a procim???
A 3dmarkot sehogysem tudom elindítani vele,mi atúró lehet.
Most raktam ujra az XPt és frissítettem mindent, se 3dmark se teljesítmény!
Milehet, segítsetek már -
oszolee
tag
Sziasztok!
Hát én is áttálltamlett egy sapphire 4850em.
De nemértem azt hogy előtte volt egy 9600gt és most az uj karival nincs több fpsem
Mitől lehet ez? Konfigom látszik az adatoknál. Procilimit?
Gondolkozok hogy ujra rakom az XP-t. Tanács?
Köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest