- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Jó ideje van egy hibaüzenetem, egyszerű netezés közben. "Az atikmdag képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." Nem nagyon foglalkoztam a dologgal, mert eddig pár másodperces vacakolás után minden normálisan működött tovább. Azonban az utóbbi 5-6 alkalommal Blue Screen az eredményem és automatikusan újraindul a rendszer. Hardverhiba szinte kizárva, a VGA-m nem melegszik, játékok alatt még egyszer nem jött elő. Viszont bármely Vista képernyővédő rövid időn belül előhozza a hibát. Konfigurációmat az adataimnál látjátok. 64bites Vista Business-t használok SP1-el. Automatikus frissítések kikapcsolva. Segítsetek nekem, ha tudtok legyetek oly kedvesek!
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Nem villogni szeretnék, csak az életben most először fordult elő velem, hogy a vásárolt alkatrészeim sokkal többet érnek a jelenben, mint a vásárlás idején. A HD4870-emet 50790Ft-ért vettem. A többi cuccot nem említem itt, de minden jóval drágább most, kivéve a memória.
A lényeg: a kártya azóta is tökéletesen működik, nagyon elégedett vagyok vele. A Crysis kivételével mindent totál maxon tolok 16x anizotropikus szűréssel 4-6x élsimítással 1280x1024-es, illetve 1600x1200-as felbontásokban.Szép éjszakát!
-
Hókusz Pók
aktív tag
Nem hagyott nyugodni ez a monitor elsötétedés... Vista alatt: képernyő beállítások/speciális beállítások/Adapter - Tulajdonságok/Részletek-re kattintva minden alkalommal produkálja az elsötétedést, bár hibaüzenetet nem... Mit tegyek? Játékok alatt semmi fagyás, semmi hibás textura...
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Én továbbra is maximálisan elégedett vagyok a gépemmel, azonban az elmúlt napokban többször előfordult netezés közben, hogy a monitorok ripsz-ropsz elsötétedtek, majd úgy 4 másodperc múlva minden visszatért a megszokott kerékvágásba. A képernyővezérlő illesztőprogramjának leállására hivatkozó felkiálltójeles üzenetet kaptam minden alkalommal, azzal a kiegészítéssel, hogy automatikusan helyreállt. Ez mitől lehet?
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
sniper elite #23404 üzenetére
Huhhh... Te nem vacakolsz...
-
Hókusz Pók
aktív tag
Az én gépem eddigi tapasztalataim alapján minden gond nélkül viszi a 425W-os Enermax Modu82+. Bár egyre jobban elbizonytalanítanak egyesek, hogy baja lehet a VGA-nak. Valaki szakértsen egyet a témában a konfigurációm alapján pls.
-
Hókusz Pók
aktív tag
Nagyon elégedett vagyok a kártyával és teljesítményével. Van viszont egy komoly problémám. Video editálás miatt két monitort használok, egy MAG XJ810 CRT-t és egy V7 L19FM LCD-t. A MAG az elsődleges, mert még mindig színteltebbnek tűnik az LCD-hez képest. Azon játékoknál - melyeknél nincs játékon belüli képfrissítési opció - folyton 60Hz-re ugrik vissza a frissítés. SP1-el megkínált Vistát használok. RefreshLock nem oldotta meg a gondom, sőt a Catalyst újrainstallálása sem. Tudna valaki egy hasznos ötletet, tanácsot adni?
-
Hókusz Pók
aktív tag
Nekem eddig csak kellemes tapasztalataim vannak a Sapphire 4870-es VGA-val. Mondjuk FX5900 SP után nem meglepő... 35%-on hajtom a ventit, hangja teljesen OK, hőmérséklete Crysis alatt pedig max 80-82fok, Vista alatt 47-50fok. Számomra tökéletes.
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Már én is a szépségemmel barátkozom. Gyönyörű! Bizonyára megbeszéltétek már, ezért csak óvatosan merem megkérdezni. A beállított ventillátor fordulatszmmal bíró profilt minden újraindításkor be kell tölteni és alkalmaztatni kell a CCC-ben, vagy megjegyzi? Nálam két sorban is szerepel ez:
<Property name="Want" value="45" />
<Property name="Want" value="20" />Az első az, amit én állítottam be, a második az ott volt. Az ugye pedig normális, hogy mindennemű használat nélkül a CCC-ben Vista asztal mellett 500MHz-et mutat a GPU órajelének!?
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Hétfőn megérkeznek új gépem komponensei és van egy komoly dilemmám. Új hangkártyát nem rendeltem és nem is terveztem venni az új gépbe, gondoltam az integrált alaplapi nem lesz olyan gyenge. Többen viszont azt mondják, hogy az integrált hangkártya megfoghatja a játékokat. Jelenlegi gépemben egy SB Live hangkeltő teljesít szolgálatot. Tudtommal a Vista nem biztosít teljes kompatibilitást ezen kártya számára. Mit javasoltok? Nagyon rossz megoldás lesz az alaplapi hangkütyü? Próbálkozzak a Live-val?
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Hókusz Pók #11569 üzenetére
Valaki reagáljon legyen olyan kedves a 11569-re!
-
Hókusz Pók
aktív tag
Utolsó előtti kérdésem következik. A HD4870-hez elég az Enermax 425W Modu-82, vagy kell neki az 525W Modu-82? (A rendszer további alkotóelemei: E8400, P5QDeluxe, 2x1024MB DDRII, 1xFDD, 1xSATA HDD, 1xIDE HDD, 1xSATA DVD RW, 1xIDE DVD RW, 1xPCI TV Tuner, 4xUSB eszköz, 1xFireWire eszköz)
-
Hókusz Pók
aktív tag
Már a megrendelés pillanatában vagyok, de valaki súghatna még egyet a HD4870 vs HD4850-el kapcsolatban. Most olvastam, hogy vannak állítólag játékok, melyekben a bump-mapping nem jelenik meg megfelelően. Igaz ez?
-
Hókusz Pók
aktív tag
Még meg sem vettem a kártyát, de már most aggaszt a magas hőmérséklet és kiforratlan driverek. Segítsetek dönteni legyetek oly kedvesek.
-
Hókusz Pók
aktív tag
Na akkor valaki lesz olyan kedves és segíti a végleges döntés meghozatalát Ati HD4850 vs NVIDIA GF GTS ügyben? (Mikor lesz hivatalos Catalyst? Nem lesz-e gond játékok kompatibilitásával?)
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Osynho #10975 üzenetére
Egy Asus P5K Premium WIFI-AP alaplapon egy Core 2 Duo E8400 CPU, 2048MB GeIL DDRII 1066Mhz Ultra Series RAM, fognak csücsülni. Mindez megtámogatva egy Enermax 425W Modu-82 táppal. A cél munka, valamint játék 1280x1024-es felbontásban. Ati vs NVIDIA... Több tesztet nézegetve a 8800 GTS nem sokszor lassabb. Totál tanácstalan vagyok. A driverek miatt is aggódom. Igaz az, hogy a hivatalos oldalon még nincs Catalyst hozzá?
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy itt kérdezem, de totál elbizonytalanodtam. Eddigi tapasztalataim alapján NV-t vennék, de az új ATI-k nagyon impresszívnek tűnnek. Melyik lenne a nyerő választás véleményetek szerint?
Asus EN8800GTS HDTP 512MB - 50.100 Ft
MSI GF 8800GTS OC 512MB - 45.420 Ft
Asus HD4850 512MB - 45.480 Ft
Gigabyte HD4850 512MB - 40.680 Ft
MSI R4850-T2D512 HD4850 512MB - 42.240 Ft
Sapphire HD4850 512MB - 37.750 FtKöszönöm előre is a segítséget és még1x ne haragudjatok, hogy itt kérdeztem meg.
Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya --csütörtök estig JEGELVE!
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest