- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
cool13
őstag
Hasonló a kérdésem. HDMI összekötés esetén, mit kell telepítsek, hogy a hang is átmenjen a kábelen? Nekem csak a driver van telepítve. Köszönöm!
-
cool13
őstag
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy az Asus 4850 kártyához kapott kábelcsomagban, található egy olyan, aminek a végén 3 RCA található, kék, zöld és piros. Ezzel próbaképpen össze tudom kötni egy LCD tévével? HDMI kábel folyamatban van, az lesz a végleges.
-
cool13
őstag
Nekem bejön elsőre a FC2
Xp alatt.
-
cool13
őstag
Jól van én is mondtam neki szerintem ez butaság, de megigértem neki, hogy megkérdezem itt. ha nekem nem hiszi. Köszönöm a választ!
-
cool13
őstag
Sziasztok! 4850-es vételét tervezem. Szerintetek a 3.4 Dual Core P5B lapban, menni fog szépen? Mert az cégemnél, az It-s szaki azt mondja, a DDR2 ram a lapban, nem megy majd jól a DDR3-as vga ramokkal. Mi igaz ebből?
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen routert?
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tippmix
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11