- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
KisBundi #22000 üzenetére
Valószínűleg hozzányúlt az eladó, de lesz@rom, mert nem amiatt ment tönkre a kártya, meg a tartozékok is megvoltak hozzá (az a nagy tartozékcsomag, amit az MSI-hez adnak... hajjaj, kész vicc, na mindegy.
)
(#22002) $p@rr0w: Ja, így már értem. Nem emlékszem ilyesmi címkére, hogy lett volna rajta.
-
tibz03
őstag
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
KisBundi #1956 üzenetére
Nincs hát, de jobb 40-50 fps-el nyomni, esetleg közepes élsimítással(2x, esetleg gyengébb játékoknál 4x)-Nem mintha én ezt megtehetném.
Én bár nagyon várom azt a napot, amikor a boltokban lehet majd kapni a 4870-es csodakártyát,
- egyrészt azért, mert az NV-nak szüksége van egy megfefelő buzdításra a saját technológiájának a fejlesztésére, ezt pedig csak egy igazi ellenfél tudja kihozni belőle. Más fórumokat is olvasva, az ATI legalább 1-2 évvel előrébb jár ezen a téren.(gondolom mindenki találgat, hogy 1-2 éven belül ki lesz a sztár a VGA piacon)
Nem vagyok se NV-ás, se ATI párti, azt veszem ami az én igényeimet kielégíti, de illene már az ATI-nak is előrukkolni egy olyan kártyával, amelyken az élsimítás nem luxus lesz, hanem eleve úgy indítjuk a játékot, hogy az élsimítás csúszkáját a config menüben egyből a maxra állítjuk, azt hadszóljon.
- másrészt szépen lenyomja az előző generációs VGA-k árát a béka feneke alá, így tzsolesz meg a többiek tud venni jó áron csúcskártyát. Persze kompromisszumokkal. -
Mozso26
senior tag
válasz
KisBundi #1951 üzenetére
Persze 25 fps-el lehet is játszani Sakkot meg pasziánszt,de ebbe ne menyünk bele, és ne is vitatkozzunk mert csak off.TÉMA LEZÁRVA.
UI:Szegény Bundás most tényleg megszivta, midebböl az fog neki lejönni hogy hiba ir normális hsz-t(gondolom egy napja készült erre mégis leugatják a bundáját is ...lol
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest