Keresés

Aktív témák

• _Toka_
    senior tag
    válasz Májsztró üzenetére #48254

Bevallom, engem nem érdekelnek az alacsony hőfokok... Tulképp az egész vasat ugyanott vettem. Ha valami baja van, onnan várom a megoldást. Ha gariidő alatt történik valami, elvárom, hogy korrektek legyenek. Hát, persze utána is ... mondjuk ott már a zsebemre mehet a dolog. Inkább vásárláskor nyelek békát, de én már vittem vissza úgy kártyát - nem is garis probléma miatt, hanem egyszerűen minőségi cserét beszéltünk meg -, hogy a kártyára ragasztott azonosító címkéket beraktam a kártya mellé a dobozba, a boltban pedig közöltem, hogy ott van, hisz az időközben lehullt, nem is problémáztak rajta... Ez éppen az előző 9600GT-m volt. Mondjuk, volt annyi előnyöm, hogy meggyőződésből mondhattam, mert tényleg ez történt...
    A 4850-em egy pillanatig nem ment húzva azért, amit tapasztaltam, ill. olvastam főleg itt. Sztem nem érdemes, nem hoz annyit. Tettem ezt úgy, hogy pl. a procim viszont nem ment egy egész percet alapon, hisz arról meg olyan tapasztalatokról olvastam, hogy az meg nem ér annyit, hogy alapon menjen, ill. pont ezért vettem ezt, mert azt tudja/bírja, amit...

Oooops, utánaolvasva, ez se egy lányregény... :DDD

Aktív témák

Hirdetés