Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
Bluegene #39080 üzenetére
Még jó, hogy ott voltam...
Ő megjelenítésről beszél ... olyan értelemben tényleg hiábavaló a többi frame, csak az számít - még egyszer: látvány szempontjából... -, amit látsz.
De, amíg a vas együtt nem képes reagálni az input eszközökre, mert nem tom, hogy a falhoz értem, vagy nem, vagy mittomén..., nem tud AI-t futtatni, addig a játszhatóság szempontjából mindez nagyon nem mindegy...
Ha vsync-et bekapcsolod, addig nem fog reagálni az inputra - nyilván megvalósítás függő, megjegyzem, ha meg reagál, sokszor az a probléma... -, amíg a képedbe nem tolta az aktuális tartalmat. Ergo, hiába nem látod - mondjuk, autós játék esetén a kanyar bemeneti ívén már tudom, kb. meddig kell nyomnom a megfelelő irány bill.-t -, mi az aktuális tartalom, mert a monitor még nem végzett a frissítéssel, de az applikáció már tud rá reagálni. Ez néha problémás lehet, néha nem... Többnyire megvalósítás függő.Két külön dologról/fogalomról van szó! Ne hidd, hogy a kitalálói/megalkotói ne ismernék jobban ennek működését, mint mi. Ergo, ha lennének echte felesleges képkockák, hidd el, nem terhelnék vele a hardvert!
(#39081) dangerzone: A "képkockás" részhez... Valahol ott van a dolog logikája, ahogy írtam. Ha nincs elkészült frame - ha látod, ha nem -, nem tudsz rá reagálni...
-
dangerzone
addikt
válasz
Bluegene #39080 üzenetére
Szerintem 64 bites vista játékok alatt két giga fölött eszeget ramból. Szerintem ezért a nagy változás.
De gondolkodtam amúgy rajta, hogy xp-ről kéne nekem is tolni. Nem sok különbséget véltem eddig felfedezni a dx9 és dx10 között.Az képkozkakirajzolós vitához én csak annyit szólnék , mivelhogy ilyen mély szinten nem másztam bele a dolgokba, hogy multikban pl cod 2-ben számít az hogy 65, vagy 500 fps-ed van. Nemtom mi ennek a logikája, de nagyon számít az fps .
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest