Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #34680 üzenetére
Megtennéd a közeljövőben,hogy a hozzáoszlásaimat nem reagálod le?Mert még eddig semmiben nem értettél egyet,sőt ahol tudtál belekötöttél..a baj nem ezzel van hanem azzal hogy például megint úgy nyilatkozol hogy nem is érted mit írok.
Külön kihangsúlyoztam 1GPU, ÉS multiGPU.Ha valamit nem értesz akkor kérlek tájékozódj... Kompromisszumokra azért van szükség egy multiGPU-s megoldásnál,mert nem minden játék támogatja.
Persze ezt múltkor már megbeszéltük,csak most itt játszod a buta embert... akkor ha jól emlékszem elmentél az RV700 topicba szétnézni,hogy melyek azok a játékok melyekben nincs multiGPU támogatás még.Én rögtön mondtam neked két játékot....És ha valakinek pont az a kedvenc játéka akkor bizony komoly kompromisszumokat kell hozni akár már 1680X-ban is szűrökkel...
És akkor most visszakanyarodnék a hozzászolásom első sorához...kérlek többet ne reagálj le... amit erre írsz én sem fogom....
Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- ZOTAC Twin Edge RTX 4060 Ti 8GB OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest