Hirdetés
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
_Toka_
üzenetére
Kicsit ideges vagytok úgy látom...

nos én ezt mosolyogva kérdeztem, ugyanis azt állította korábban hogy ez egy gyenge körítésű kártya szarul kiadva...ergo álatalánosított(és ezzel engem és tán másokat is bizonytalanított el hogy ilyet karit vegyek)....de ha van mégis olyan belőle, ami használható, akkor nem értem mi a gond...nyilván nem kötekszem, és nem választ akarok rá, a kérdés költői volt...
Ref hűtősről szó sem lehet, de ahogy mondod, már kapni sem lehet....amúgy ha 100°c-os és ez nem baj neki akkor engem sem érdekel különösebben, csak ne fútsön ezzel más cuccokat a gépben...ennyi
Katt: Barkácsolni nem akarok, mert az garivesztés és így elsőATIsként nem szerelek rajta semmit, legyen minden egyben

Az ára szted mikor lesz 32 körül? Mert én 1 hónapon belül mindenképp akarok cserélni...2 évet vártam, most már tűkön ülök

Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Entware topik
- PC Game Pass
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest