Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuzikJunkie
aktív tag
Én Sygicot használok.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
iff
senior tag
Tesztelgettem a teló és sajnos a wifi nem az erőssége ill. (gyorsabb az alcánál, ha közel van a wifi-hez) a GPS még nem talált műholdat. Az Alca bent a szobában egyből talál műholdat.
Videó lejátszás ahol az alca simán lejátssza, (két fal) ott sajnos ez elvérzik. Azt hittem nem jó a lejátszó, de közel mentem a routerhez és ott már jó volt...........""..........
-
törölt tag
sziasztok. a Tescós újságban elvileg az MTK 6577-et árulják (dual core), s az újságban 4GB beépített memóriát írnak... Akkor most 4 vagy 2
Amúgy én hétfőn szeretnék venni egyet (a G300-am 35-ért 9 hónaposan elmegy hétfő reggel). Szerintetek hol nagyobb az esély hogy lesz Pesten? Auchan esélyesebb? Ott melyik fajtát árulják?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #14121216 #357 üzenetére
Igen.A tescoba a dual core-s van.
2 gb a szabad felhasználható memória,de èn mindent az sd-re telepitettem,van rajta 15 darab alkalmazás (vice city,mc3,real racing 2 stb)ès megmaradt a 2gb helyem.Be tudod állitani a beállitásokba,hogy hova mentse a játèkokat,ès a háttèradatokat is az sd kártyáról olvassa.
[ Szerkesztve ]
-
kocs6
csendes tag
Remélem van itt valaki és tud segíteni
Én tegnap vettem a telefont egy T-betűs áruházban 39990ft-ért és egy kis gondom van vele :/ Amikor töltőn van folyton kikapcsol,és ha ki van kapcsolva,akkor nem tölti,csak azt jelzi :/ amikor kikapcsol 71-72%-on van a töltés és amikor visszakapcsolom akkor 65-66% :/ mi lehet a gond? -
lalszi
aktív tag
Én mindent a belső memóriába telepítettem eddig. 41 alkalmazást töltöttem le és 97MB helyem maradt. Lassan nekem is változtatnom kell a tárhelykezelésemen.
Navigációra én a WAZE-t használom. Adatkapcsolat is kell a használatához, viszont azonnali közlekedési információk vannak rajta, amit a többi wazés jelent, ha valami van az úton, pl. dugó, köd vagy trafipax. Egyébként nem használ túl sok adatforgalmat.
-
kocs6
csendes tag
A másik aksit most próbálom ki,de akkor így bukom a +aksit,ha az 1ik nem jó :/ szerinted a samsung galaxy mini töltője jó lenne hozzá?
-
kocs6
csendes tag
Tölti a saját töltője,csak 71-72%-nál kikapcsol és visszamegy 65-66%-ra
Vasárnap is visszalehet vinni szerinted? -
kocs6
csendes tag
Hmm,szerintem nyitva van Bár ezt az aksit kikapcsolás nélkül 74%-ig már feltöltötte..szerintem kicseszésből nem jó az 1ik aksi :/
-
geriopel
csendes tag
Nyíregyházán nem volt már! De a Médiában megnéztem a Myaudio ugyanilyen készülékét...hááát, szép hatalmas példány, szokni kellene, és talán bele sem fér a kistáskámba :-D
-
kocs6
csendes tag
Gyulán vettem(Békés megye),hogy formáztad? Kipróbáltad?
-
kocs6
csendes tag
Én is néztem a Media Markt-ban,mert nem volt a Békéscsabai Tescoban,csak a Myaudio 60ezer Ft :/
-
kocs6
csendes tag
én úgy gondolom,hogyha ezzel az aksival jó lesz,akkor a másikat is helyre lehet hozni valahogy
Akinek ilyen telefonja van,annak meddig bírja az aksi? miket érdemes telepíteni a készülékre és miket nem? -
motinka
tag
na velem is ugyanezt csinálta az aksi. Tegnap este rátettem, ma reggelre 72 százalékon állt. Gondoltam ez nem jó, bele a másikat ami gyárilag 81% volt kb 1 óra alatt felment 100%ra, de jelenleg már 55% -on áll.
Aztán jött a döbbenet. Állandóan kifagyott délelőtt a telo, Csak akkor volt hajlandó újra indulni ha aksi kivesz.
Most reboot volt megy, minden visszaállt az eredeti állapotba. Most raktam vissza z SD kártyát, kiírta hogy sérült )
Kezd dühíteni.
Leformázom a kártyát, de írja hogy a windows nem tudja, sőt most már nem is látja a microSD kártyát, azaz kuka?
Na nem tudom induljak-e a teloval vissza Fehérvárra??MoTiNka
-
klaci89
tag
Sziasztok, SD kártya problémát tapasztaltatok?
vagyis ti hogy formáztátok meg? mert nekem aza bajom, hogy beleraktam töröltem róla mindent, ezáltal elkészült rajta 1-2 fájl illetve mappa. csatlakoztatom a pc-hez és még csak egy mappát sem tudok létrehozni mert belassul és nem csinál semmit a pc-m
Erre vmi ötlet?
Köszi -
motinka
tag
A dobozban nektek sem volt SD kártya?
Mert én az Auchanos-ban nem találtam.
Így beleraktam, a Skate-mból a 8 gigásat, és lehet hogy ott ütközött valami és attól fagyott ki? Mert amióta reboot és nincs benne az SD működik megint rendesen. Vagy elkiabálom?
Lehet hogy teljesen formázott SD mehet csak bele?MoTiNka
-
b0bcat
addikt
Üdv az újaknak!
Két észrevétel:
1) A MyAudio Series5(+) modellnek semmi köze az aTAB-hoz a méretén kívül.
2) Ha a telefon nem tölt vagy nem kezeli az SD kártyát, akkor azonnal vissza kell vinni cseréltetni.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
demonlaci
tag
Valaki leírná pontosan, hogy:
1. Hogyan lehet cwm-et telepíteni rá(system bckup stb. legyen)?
2. Hogyan lehet ROM-ot frissíteni rajta.pl. cwm-ből ?
3. Lehet-e rajta kernelt cserélni?
4, Van-e rá főzött ROM ?
Rootolni már sikerült. Én eddig Samsung Galaxy S-t nyúztam, abban már nagyon otthon vagyok.Ez a teló úgy néz ki csak játék telefon lesz.
LG 42LA620s, LG 32LG2100, Amiko Alien2, Amiko 8800, LG BD370, Sony BD380, Sony STR-DH500, Panasonic 92cm plazma
-
tihibaby
senior tag
Sziasztok!
Immár két hónapja gyűrök egy egy magos verziót,én az Auchanban vettem 10 havi kamatmentes hitelre 50K-ért +5K-ért kértem rá +1 év garit,nekem ennyit megért a plusz garancia,főleg részletfizetésre.
Root-olni én így root-oltam:
A driver,
Az MTKDroidTools (Hungobongo jóvoltából magyarul).
Miután rádugtad a telefont a PC-re (én XP alatt csináltam),bekapcsolod az USB hibakeresést a telefonon,és az eszközkezelőben telepíted hozzá a drivert.
Miután feltelepült,elindítod az MTKdroidTools-t,felismeri a telefont,majd biztonsági mentést csinálsz.
Ez eltart egy darabig,utána Superuser gomb,ezzel telepíti az alkalmazást,újraindul a telefon és a telefonon ott kell lennie a Superuser-nek ami egyet jelent azzal,hogy root-olva lett a telefon.
A kijelzőről nemrég szedtem le a védőfóliát,mert már kicsit karcos volt,de az előlap nem karcolódik,betekintési szöge jó,oldalról sem vát át "negatívra",egy valamit észrevettem huzamosabb "procisütő" alkalmazásnál,a telefon teteje,felmelegszik és a kijelző teteje nagyon halványan,de besárgul.
Antutu valamiért nem megy végig,grafikai tesztnél kilép,Quadrant-on viszont 2596 pont.
Ezzel kapcsolatban van egy olyan észrevételem,egy két játéknál maga a grafika jó de a hang szaggat,ilyen a Rayman Jungle Run,NfS Most Wanted,és néha a Dead Space is.Ez nem tudom mitől lehet,ill.az Antutu viselkedését sem értem,bár az Antutu ilyen hibájára más is panaszkodott a Daul SIM-es topikban,más telefonnal kapcsolatban.
Akksi két SIM-mel,folyamatos mobilnet,vagy WIFI mellett állandóan bekapcsolt IMO-val,átlagosnál több piszkálás mellett is ki szokott bírni 2 napot.
Összességében meg vagyok elégedve a Tepsimmel,árához képest szerintem jó választás.
A két magos verzió meg ahogy elnézem,prociban jobb,más egyéb téren viszont kicsit vissza vettek rajta,így szokott ez lenni.[ Szerkesztve ]
-
petra77
csendes tag
sziasztok!
azt szeretnem megkerdezni h a 0.3 megapixeles elolapi kamera megfelelo kepminoseget nyujt-e videotelefonalaskor?
koszonom szepen!
Petra
-
Yura
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nagyon agyalok a beszerzésen mert végül is harmonikus kapcsolatban élek egy DELL Streak-kel.
Tegnap Digistreet-nél megtapiztam egye,t szimpi. Ami csábít: gyors proci, nagy aksi, dual sim, gari. Kontra:
kijelző fel-le igen gyorsan átfordul.
Alszok még rá egyet...Vagy kettőt. -
motinka
tag
Sajnos az enyém kuka, azaz holnap vihetem vissza Fehérvárra, Azért ennyit nem ért a dolog, ráadásul úgy, hogy valószínű már nem lesz így a pénzzel tudok csak hazajönni.
Ellenben ez még mindig jobb mintha Kínából rendeltem volna egyet
A jelenség: mindkét akkumulátorral lefagy a teló, és gyakran csak úgy indítható újra, ha aksi kivesz.
Vélhetően az egyik aksi hibás, mert csak 73%ra lehet feltölteni. Elképzelhető, hogy emiatt a telóban a töltő rész szoftveresen megbolondult és ez okozza a hibát. Sajnos azt hittem hogy egy reboot segít rajta, de pár óra jó működés után, újra elkezdett fagyni.
Ráadásul a wifi része sem volt szerintem tökéletes, mert ott ülök a router mellett és csak nagyon nehezen találja meg, néha eldobja.
Sajnálom mert amikor jól ment akkor nagyon tetszett, de így már nagyon félek egy másiktól is.
Még meggondolom belevágjak-e egy másikba
Majd jelentkezemMoTiNka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest