- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalman7
csendes tag
válasz
Energy52 #3603 üzenetére
A hosszú oldal görbült meg, vagyis a rövidet nem ellenőriztem, de azzal szemre nincs gond. Az anyagot ott vettem, ahol az asztalos barátom javasolta, a környék legdrágább fatelepe, de állítólag ott a legjobb a minőség. Műszárított borovi, 30 centi széles pallóból fűrészeltettem 1 centis lapokat. Ezt vágtam még hosszában ketté, így lesz két fiókfront egymás alatt. A keresztben menő 15 centi hosszú anyagokat az persze csíkokban ragasztottam a hosszú frontra. Garázsban tartottam, ahol konyhanyelven mondva száraz van. A társasház fűtés-melegvíz csövei átmennek kereszben, még a líra is pont az én garázsomban van és esővíz se jut be, meg nem tartok semmi vizes dolgot ott. Thyeby mondta, hogy a műszárítás után még az ilyen hely is nedvesedést okoz a fában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest